Ahojte.. je to moje druhé tehotenstvo (prvé pred 7 rokmi), vtedy som až v 9tt zistila že som tehotná a šla som hneď k lekarovi ..teraz je to trošku iné, som v 6tt, prvú kontrolu u gyn mám až za 3 týždne no ide o to, že mám veľmi zvláštny neistý pocit či je všetko v poriadku. Nič sa neboli,nič necítim žeby začínali v mojom tele nejaké zmeny. Viem že to je možno ešte skoro, ale mali ste podobne začiatky tehotenstva? Hrozne sa bojím zamlcaneho potratu,je to nejak cítiť vopred ? 😔
@emma9796 ďakujem ❤️ bodaj by si mala pravda a je to naozaj len môj vnútorný pocit a strach 😔
Joj ja som sa tiež celé tehotenstvo strachovala, hlavne prvé týždne kvôli potratu. Potom okolo 27tt som si tehotenstvo začala užívať, bábätko zdravé tak som už nakupovala veci a tešila sa.. V 31tt bum preeklampsia, išlo nám o život v 32 tt som porodila akútne sekciou. Týmto chcem len povedať že priebeh neovplyvníš. Ja kým som sa bála bolo všetko ok, bezproblémové tehotenstve a potom keď som už nič zlé nečakala stalo sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
To je normalne! ❤️iba sa bojis.. ja som takisto citila na zaciatku a teraz uz som v 19.tyzdni a cakame zdrave dievcatko 💕 vydrz a gratulujem