Ahojte, stále čítam na internete ako za v priebehu prvého trimestra vraj "z týždňa na týždeň" zväčšujú prsia... Mne sa na začiatku zväčšili o niečo, ale viac nie, nepozorujem nejaké výrazne zväčšenie, ani to, že by som potrebovala väčšiu podprsenku ako v článkoch a fórach píšu... Nie je to pravidlo, či? Ako to máte vy? Ďakujem
@deti95060810 ďakujem, a prvom trimestri či tak priebežne sa ti zväčšovali? Človek čítaj už toľko článkov, že čo by sa malo diať, že sa vystresuje 🙈
Mne hned v prvom trimestri-obvod vacsi o 10 cm
Narástli o číslo z B na C, obvod 5cm. No majú svoje limity, každý týždeň isto nerastú 😁
ani o centimeter počas celého tehotenstva 😂
@zuzanka.zuzu podobne😏😂
hneď.. v prvom trimestri.
ale to bude individuálne... to máš ako s kojením. niekto nemá mlieko a niekto by odkojil aj pôrodnicu...
Mne sa najviac az v tretom trimestri
Našťastie nie, čo by som preboha s nimi robila 🤣. Každé telo je iné,ťažko porovnávať
Mne sa ani pri jednom tehotenstve nezvacsili prsia ani o milimeter, proste nic, ako keby sa ani nic nedialo. A nakoniec som ani mlieko nemala
Mne sa nezvacsili ani o milimeter, ani po porode. Nemam ani mlieko.
Absolútne sa neriaď tým čo by sa malo alebo nemalo diať, v tom ktorom trimestri. Každá sme iná. Každé tehotenstvo je iné. Niekto priberie 30kíl a niekto 7. Niekomu je celé tehotenstvo zle a niekomu vôbec. Niekto neprejde pešo 1km a niekto cvičí do 9.mesiaca. Nestresuj sa zbytočne 🙂
Moje prsia ani netušili, že som tehotna
Som v 16 tt.Prsia mi narástli v prvom trimestri asi o veľkosť a odvtedy nič.
@di1234 ďakujem pekne 🌞
Ani v prvom ani v druhom ani v treťom
Mne v druhom tehotenstve od zaciatku extremne...ked sa dcerka narodila, mala som melony o hodne vacsie ako jej hlavicka 🙈🙊🤣 pri dvojickach v prvom tehotenstve to nebolo take ocividne.
Ja cochvila rodim a prsia sa mi doteraz nezvacsili 😅
Mne sa zvacsili ale netusim kedy som to tak nesledovala a podprdu som nezniesla boli precitlivene z 36 B na 38D aktualne ale to uz su zas mensie pocas kojenia som kupila len daku XL oznacenu podprdu . Velkost neries nema nic s kojenim. A tes sa ze nevysia aj male prsia su pekne .
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
najviac pri prvom tehu...
pri treťom vôbec nič...až potom kedysi ku konci tehu.