Ahojte, som v piatom týždni, hneď od začiatku tehotenstva sa mi prsia riadne zväčšili, avšak dnes mi úplne sfúkli do pôvodného stavu, stalo sa vám to niekomu alebo je to predzvesť niečoho nie úplne dobrého? Bolesť a citlivosť prsníkov teraz neriešim, vyslovene len to spľasnutie ma dosť vystrašilo. Aj hlad mi od dnes ustúpil, ktorý som dovtedy cítila stále... Myslíte si , že je dôvod sa znepokojovať?
nemusí to vôbec nič znamenať.
pri jednom tehu som nemala vôbec žiadne príznaky - žiadne zväčšovanie prsníkov, ani citlivosť...
@deti95060810 veru veľa žien nemá príznaky, keby sa mi na začiatku tehotenstva tie prsia nezväčšili tak ma to ani nenapadne, ale celý čas som ich mala vážne naliate a zrazu ku koncu týždňa sfúkli, tak ma to troška znepokojuje. No nič, budem dúfať že je to v poriadku a nič to neznamená
ahoj, aj mne sa zdalo, ze sa mi to stalo na zaciatku tehotenstva, akoby sa tie prsia vratili do povodneho stavu odrazu. potom sa znovu zacali zvacsovat 😂 teraz som 24tt a zas mam pocit ze sa zmensili, ale pripisujem to rastucemu bruchu, cize ta velkost prs uz nie je taka neproporcna k bruchu (nemam velke prsia vseobecne)
Som na tom podobne 5-6 tyzden a raz sa mi zda ze mam prsia naliate potom zas nic a nebolia, potom zas trosku ano…no uvidim co bude u lekarky..idem az za 2tyzdne to buduuu nervy 🙈
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Kazdy den/tyzden sa mozes citit inak a budu sa diat zmeny. A u kazdeho ine. Je to individualne.