Ahojte, prosim vas, myslite si, ze je v pohode ze este nebolo vidiet plod v 5+5tt? Zatial len gestacny a zltkovy vak, doktor bol v pohode zatial s tym. Kedy sa vam ukazal plod?
Dakujem za info.
Pridávam sa k @simonetka67, tak isto pri prvom, a teraz pri druhom už pri inom dr som bola 5+4 a už videl, závisí aj od lekára podľa mňa 🙂
@pokahontas123 ja som bola 5+2tt a tiež bol len vacok, potom som bola 7+6tt a už bol aj plod aj srdiečko
Takto isto som to mala ja. Bol to hrozny pocit bala som sa, ze sa drobec neobjavi a nakoniec na dalsom sone uz som bola 6+2 a uz bolo vidieť aj s akciou srdiecka. Takze sa neboj musis len vydržať a zbytočne sa nestresovat. Drobcek vie, kedy sa ukazat. Drzim palce ❤️
@pokahontas123 ahoj ja som bola v 6tt začala som mať silné kŕče a krvácať prišla po mám záchranka a vzali má do nemocnice na sono kde mi tie povedala že mám len prázdny vak a žĺtok dva dni na to som bola objednaná od mojej ženskej doktorky na sono a už som mala vo vaku embryum takže to trvalo len dva dni kým sa tam dostalo ... Minuli štvrtok som bola už v 9tt na sone a už mi povedali že mám živí plod ukazovali mi ho a tak isto púšťali aj ako mu bije srdiečko... Takže nestresuj a držím ti palce 😊🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj , aj ja som to tak mala a keď ma o dva týždne objednal na kontrolu už bolo vidno plod aj s akciou srdiečka 🙂