Dobrý deň
Prosím Vás kedy na sone je vidieť zltkovy vak a plod.6.7 bolo vidieť gestacny vak 7,5mm gynekologička má teraz trosku zneistila a bojím sa je možné za týždeň vidieť aj zltkovy vak
Ďakujem za skóre odpovede
Prajem Vám pekný deň
@ivusinecka026 ja som bola týždeň aj par dni po vynechanie ms a videl len gestacny vak 8mm...o tri týždne tam bol plodik aj so srdiečkom 😊 záleží ktorý tt si
Ja som bola presne v 6 týždni a videla plod aj so srdiečkom
Dobr deň
Sestrička utorok povedala že som 24 deň po embryotransfere ale keď som bola v pondelok na pohotovosti pýtala sa na poslednú menštruáciu a tá bola 25.5.2021 ona napísala to spraví že som 5+5 tak neviem podľa čoho sa mám riadiť
Ďakujem za odpovede
Ja ked som bola u doktora 15 dpt bol vidiet gestacny aj zltkovy vak a o dva tyzdne aj embryo a bilo srdiečko
@sally001 Dobrý deň prosím Vás čo znamená 15dpt
Ďakujem za skorú odpoved
Prajem pekný deň
@ivusinecka026 15. den po transfere
@sally001 Ďakujem uvidim čo mi povedia v centre v utorok na kontrole keď som bola 6.7.tak videl gestacny vak 7,5mm ak tak sa opýtam.Ja som mala vklad 12.6.2021
Prajem Vám pekný deň
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@ivusinecka026 zalezi v ktoron tyzdni si. Ja som bola 6+1 a bola aj akcia srdiečka. 🙂 Ale viem ze mnohym sa ukazuje aj neskôr