Zistila som, že som tehotná a ťažko sa mi dýcha.

babyfon1
13. apr 2020

Ahojte chcela by som sa spytat, zajtra sa chystam k lekarovi a preto som prisla po radu najskor sem testik mi ukazal dve ciarky necitim ziadnu nevolnost ale strasne zle sa mi dycha a neviem cim to moze byt citim bolesti v podbrusku akoby som mqla dostat MS je to v poriadku? 😳

zuzu1994
13. apr 2020

@babyfon1 ahoj ja som mala tie prve tyzdne tiez bolesti ako keby som mala dostat ms ked som nevedela ze som tehotna nosila som vlozky lebo boli to bolesti ako keby som uz mala dostat kazdi chvilku teplu sprchu aom si do konca davala aby som vyvolala tu mrchu a nakoniec som zistila ze som 🤰🏼

kiki68
13. apr 2020

Ked pojdes k lekarovi tak nech spravia testy na nabeh na preeclampsiu, mne sa tiez tazko dychalo a bolo to od tohto. Po nasadeni liekov uplny obrat a odvtedy dycham v pohode.

jaroe
13. apr 2020

@babyfon1 aj mne sa ťažko dýchalo na začiatku tehu, mám pocit, že horšie ako teraz v 39tt.

zooeynka
13. apr 2020

U mna to bolo nedostatkom zeleza....pri kratkej vete som sa zadychcala ako pri horskom vystupe

majamat
13. apr 2020

preeklampsoa urcite nie, to je neskora gestoza, cize vznika vo vyssich stadiach tehu, nei na zaciatku.
no hormony nas dokazu velmi ovplyvnovat a vela dokazu s organizmom urobit. pripadne sa ti mohla objavit aj alergia, teraz vsetko kvitne. aj keby si doteraz alergiu nemala, tak sa teraz moze rozbehnut. tiez ako pisu vyssie, nedostatok zeleza a chudokrvnost. moze ti hocico chybat. tehu je pre organizmus zataz a aj zaciatok tehu je velka zmena.

dr. by to mal overit a urobit vysetrenia, ze co sa deje.

majamat
13. apr 2020

kludne aj stitna zlaza to moze byt. je fakt vela moznosti.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre