Zistila som, že som tehotná a chystáme sa k moru

deniball555
30. júl 2022

Ahojte žienky.

Jedno tehotenstvo mám už za sebou. Dnes som zistila, že sa nám podarilo druhé , ale chystáme sa k moru. Sliedila som po internete. Je vhodné kúpať sa v počiatočnom štádiu v slanom mori? Alebo použiť tampóny na kúpanie? Môžem tým niečo pokaziť? Vďaka vám za odpovede.

danko85
30. júl 2022

@deniball555 určite by som si kúpila tampóny do vody tie gélové a zdržovala sa hlavne v tieni

tenerifka
30. júl 2022

@deniball555 ak nejdes do spinaveho severneho Talianska a celkovo na preplnene plaze, more je uplne super, comu sa treba vyhnut su bazeny. Ja som pri mori prezila dve tehotenstva, kupala som sa stale, aj deñ pred porodom

beatrice1111
30. júl 2022

@deniball555 ja som takto bola minulý rok, v mori som sa kúpala normálne bez tampónov, do bazénov nechoď a pozor na slnko. To je všetko užívaj dovolenku a dávaj si pozor 😜

zuzuliennka1
30. júl 2022

suhlas. more je super, urcite ovela lepsie ako hotelove bazeny, prirodna dezinfekcia.
akurat si daj pozor na mokre plavky a prezliekaj sa po kazdom okupani do suchych, pre istotu. (ale to je vhodne aj pre netehotne)

7trisha7
30. júl 2022

môžeš sa uplne normálne kúpať v mori, aj bez tamponov... ja som tiež zistila že som tehotná toto leto, pár dní pred dovčou.. šli sme do Chorvátska a normálne som sa kúpala, dokonca som sa ani neprezliekala do suchých plaviek, bolo také horko, že za chvílu boli aj tak takmer suché 🙂 .. žiadny stres 🙂 uži si dovolenku

mijama29
30. júl 2022

Moja skúsenosť. My sme sa chystali do chorvatska, plánované to bolo hneď po menstruacii. Ale ako naschval zrovna meškala. Tak som si skusila spraviť test a bola slabulinka ciarocka. Normálne sme o 3 dni odcestovali. Dovolenkovali, akoby nič. Akurat som si kúpila test, a zopakovala a už bola čiarka silná. Inak som nič neriesila.

ankare
30. júl 2022

@deniball555 more je super, žiadne tampóny si dávať nemusíš. Držím palce!

pribinak
30. júl 2022

To vážne? Ako ti môže more ublížiť?

Nepoviem že bazén, plny chlóru a iných chemikálií kde sa hocikto vycura, ale more?
A tampon nepotrebuješ

hapkova
30. júl 2022

Bolo by fajn ak by si si podla mna kupila tie tamtopny na kupanie, kedze nebudeme si hovorit, ze v mori plava vselico a teda v takto rannom stadiu tehotenstva by si sa mala viacej chranit

cyberk
30. júl 2022

ja som sa v druhom mesiaci kupala aj v bazenoch aj v mori a dcerka ja ziva a zdrava 🙂

amelie2017
30. júl 2022

Od 6. tyzdna tehotenstva som sa kupala v mori az do 8. mesiaca. Druhe tehotenstvo od maja do terminu v juli stale vo vode ci v bazene ci v mori.

coco1
30. júl 2022

@deniball555 neboj, klud 🙂 ja som bola tehotna v Chorvatsku ( nevedela som o tom) skakali sme do vody, slnili sa, plavali, potapali.. vsetko co k tomu patri a nestalo sa vobec nic. Vynechaj nejake nadmerne vypekanie na slnku, aby Ti zle nebolo a uzi si krasnu dovolenku ;)

ropucha6
30. júl 2022

@deniball555 co sa ma stat, stane sa aj doma. Vynechaj rizikove aktivity a uzi si dovcu. Ak ta to upokoji alebo mas problem so zapalmi, daj si ten tampon a urcite men mokre plavky po kupani za suche.

siska53
30. júl 2022

@deniball555 ja som bola pri oboch detoch pri mori v prvom trimestri. Normalne som sa kupala...

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre