Ahojte žienky.
Jedno tehotenstvo mám už za sebou. Dnes som zistila, že sa nám podarilo druhé , ale chystáme sa k moru. Sliedila som po internete. Je vhodné kúpať sa v počiatočnom štádiu v slanom mori? Alebo použiť tampóny na kúpanie? Môžem tým niečo pokaziť? Vďaka vám za odpovede.
@deniball555 ak nejdes do spinaveho severneho Talianska a celkovo na preplnene plaze, more je uplne super, comu sa treba vyhnut su bazeny. Ja som pri mori prezila dve tehotenstva, kupala som sa stale, aj deñ pred porodom
@deniball555 ja som takto bola minulý rok, v mori som sa kúpala normálne bez tampónov, do bazénov nechoď a pozor na slnko. To je všetko užívaj dovolenku a dávaj si pozor 😜
suhlas. more je super, urcite ovela lepsie ako hotelove bazeny, prirodna dezinfekcia.
akurat si daj pozor na mokre plavky a prezliekaj sa po kazdom okupani do suchych, pre istotu. (ale to je vhodne aj pre netehotne)
môžeš sa uplne normálne kúpať v mori, aj bez tamponov... ja som tiež zistila že som tehotná toto leto, pár dní pred dovčou.. šli sme do Chorvátska a normálne som sa kúpala, dokonca som sa ani neprezliekala do suchých plaviek, bolo také horko, že za chvílu boli aj tak takmer suché 🙂 .. žiadny stres 🙂 uži si dovolenku
Moja skúsenosť. My sme sa chystali do chorvatska, plánované to bolo hneď po menstruacii. Ale ako naschval zrovna meškala. Tak som si skusila spraviť test a bola slabulinka ciarocka. Normálne sme o 3 dni odcestovali. Dovolenkovali, akoby nič. Akurat som si kúpila test, a zopakovala a už bola čiarka silná. Inak som nič neriesila.
@deniball555 more je super, žiadne tampóny si dávať nemusíš. Držím palce!
To vážne? Ako ti môže more ublížiť?
Nepoviem že bazén, plny chlóru a iných chemikálií kde sa hocikto vycura, ale more?
A tampon nepotrebuješ
Bolo by fajn ak by si si podla mna kupila tie tamtopny na kupanie, kedze nebudeme si hovorit, ze v mori plava vselico a teda v takto rannom stadiu tehotenstva by si sa mala viacej chranit
ja som sa v druhom mesiaci kupala aj v bazenoch aj v mori a dcerka ja ziva a zdrava 🙂
Od 6. tyzdna tehotenstva som sa kupala v mori az do 8. mesiaca. Druhe tehotenstvo od maja do terminu v juli stale vo vode ci v bazene ci v mori.
@deniball555 neboj, klud 🙂 ja som bola tehotna v Chorvatsku ( nevedela som o tom) skakali sme do vody, slnili sa, plavali, potapali.. vsetko co k tomu patri a nestalo sa vobec nic. Vynechaj nejake nadmerne vypekanie na slnku, aby Ti zle nebolo a uzi si krasnu dovolenku ;)
@deniball555 co sa ma stat, stane sa aj doma. Vynechaj rizikove aktivity a uzi si dovcu. Ak ta to upokoji alebo mas problem so zapalmi, daj si ten tampon a urcite men mokre plavky po kupani za suche.
@deniball555 ja som bola pri oboch detoch pri mori v prvom trimestri. Normalne som sa kupala...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@deniball555 určite by som si kúpila tampóny do vody tie gélové a zdržovala sa hlavne v tieni