Ahojte piatok som zistila ze som tehotna vysli mi dva pozitivne testy dnes som volala na gyndu a maju dovolenku az do 8.8 takze 9.8 budem az volat nech ma objedna je to v pohode? Aj tak by nebolo este vidno nic na ultrazvuku asi
ano je to uplne v poriadku, lekari standardne objednavaju tak okolo 8tt, niektori aj neskor
baby a taka otazka, ked idete na tu prvu kontrolu na potvrdenie srdiecka, bere sa aj krv? treba ist nalacno?
mne lekár odporučil prísť v 9. týždni, takže je to úplne v poriadku
@miska7754
Ja som mala poslednú ms 29.6. Včera mi vyšiel pozitívny test. Hneď som písala gynekológovi. Dnes som už bola u neho nakoľko má potom dovolenku celý august. Brali mi krv, tehotenstvo potvrdené v maternici, som 4t5d. Bábätko má 5 mm. Akurát mi nasadil progesterón aby sme predišli potratu. Ďalšia kontrola o mesiac kedy by už mal vidieť aj srdiečko. Čiže ty si v pohode s kontrolou. 🙂
ja ak bude vsetko tak ako ma byt, by som mala ist az ked budem 8+1 ...myslite ze to je ok? (tiez skôr sa nedalo dr, ma volno)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
a ktory si teraz tyzden?