Som v 8 tyzdni a absolutne nemam ziadne tehotenske priznaky :( toto je moje tretie tehotenstvo a tamte dve som od zaciatku priznaky mala. A tiez aj zvracanie. Teraz necitim nic brucho ako klasika akoby sa tam nic nedialo a bojím sa ci je vsetko ok a ci sa babatko spravne vyvija ..do poradne este 12 dni :( mali ste to niektora tak a bolo vsetko ok ?
Obe tehotnestva mi nic nebolo.
Do piateho mesiaca mi absolútne nič nebolo, ako netehotna. Potom mi trošku narástlo brucho a začali pohyby. Pri treťom zas opacne, nadrapovalo ma denne a neskončilo to dobre
Dakujem za upokojenie ♥️🍀
Žiaľ, ja som bola opačný prípad, prvé dve tehotenstva mi bývalo strašne zle, tretie nič, myslela som ako super...no zistilo sa ze dietatko sa už nevyvija a ide o zamlcany potrat...to nemusí byť samozrejme tvoj prípad, ale niekedy to je proste realita...budem držať palce 🙏
no moje predosle dve tehotenstva mi nebolo volajako zle a boli uspesne, teraz mi bolo zle od pozitivneho tehotenskeho testu, ale tak, ze som nevladala vstat rano z postele a normalne fungovat a predsa babatku prestalo bit srdce v 9tt...este v den, kedy som isla na zakrok mi bolo velmi zle a nevolno, proste silne tehotenske priznaky ale babo sa uz nevyvijalo...takze je to velmi individualne...
U syna žiadne príznaky u dcéry ma napynalo do 4m
To uz si len tvoje telo zvyklo na tehotnost :D vsak bud rada, ze nemas ziadne neprijemne priznaky ;)
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Jasne ...prve tehu trapenie zle zle zle..druhe nic ani naznak priznakov okrem vybechanej MS...tahame 32tt 🙂 uzivaj si ze ti nie je zle 🙂 treba verit ze to je ok ;)