Ajooojte... prve tehotenstvo mi bolo zle uz od nejakeho 5tyzdna, a strasne zle.. nechutenstvo, unava..proste vsetko ako to píšu... ale teraz začinam 7tt a nemam nič.. absolutne...vsetko mi chutí, žiadna unava.. no proste ani naznak tehotenstva, okrem toho ze mam naliate prsia a červene bradavky... to je všetko... prosim tie ktore mali rozdielne obe tehotenstva nech napišu skusenost a či vše dopadlo dobre...dakujem...🥰
@anjjjelik69 prve 2 tehotenstva mi bolo zle od zaciatku, vracala som, zaludok na vode. Teraz tretie - zle mi nie je (cca 2t len tazoba na zaludku - okolo 8tt), ani raz som nevracala. Keby mala nekopala a nemala som naliate prsia, neviem ani, ze som tehotna.
@anjjjelik69 cakam 4.dieta a nezvracala som kvoli tehotenstvu ani raz. Unava bola, aj take ine priznaky, ako tahanie podbruska, bolave prsia, neskor mi bolo tazko na zaludok a takto, ale typicky zle z tehotenstva mi nebolo. A 3 deti su tu, v poriadku, stvrte este v brusku.
Baby dakujem za vase reakcie..lenze mne nejde do hlavy, ze pri prvom som pomaly skapíñala a teraz absolutne nic. Ja viem ze su zeny co nemaju priznaky ale vacsinou tie tehotenstva maju rovnake. Aj moja mama mala 3 deti a pri kazdom jej bolo rovnako zle do 3mesiaca..
@veronikaszabova dakujem.. dufam ze aj moj pripad bude ze tehotenstva sa mozu lísiť
@anjjjelik69 jasne že sa môžu líšiť príznaky pri prvom som mala od začiatku boľavé prsia, na zvracanie mi bolo len ráno kým som sa nenaraňajkovala, bola som veľmi unavená prvé dva mesiace..
A teraz pri druhom, od 7tt mi je tak zle na žalúdok že koniec, každodenné nevoľnosti, ráno a doobeda ešte v pohode, ale poobede a večer mi je zle. Už som aj viackrát zvracala, stále len večer. Prsia ma vôbec nebolia, unavená som len občas (ale to nebude tehotenstvom). Gyn mi povedala že to je normálne, každé tehotenstvo môže byť iné. Takže kľud.
@anjjjelik69 ahoj pri prvom tehotenstve som vracala od 6. týždňa do 8. MESIACA
, pálenie záhy iné krásne sprievodné príznaky a nedokázala som v sebe nič udržať. Okrem čokolády
pribrala som 8 kíl za osem mesiacov. Počas deviateho ďalších 9
Pri druhom som nevracala, záha nepálila, mala som chuť len na čerstvé ovocie a zeleninu. Pribrala som 9 kíl.
Teraz tretie tehotenstvo. Zle mi je, len keď sa nenajem a teda, nemám chuť na nič. Na začiatku niekoľkotýždňové krvácanie. Som vo ôsmom mesiaci, schudla som 7 kíl.
Každé tehotenstvo bolo totálne iné. Prvé dve deti sú úplne zdravé toto tretie podľa všetkých vyšetrení tiež
Držím palce. Chápem, že je to stres, keď opäť! nevieš do čoho ideš, všetko je iné. Držím vám palce ️
Poradíte aj mne? Teraz som 6+2tt, na prvom vyšetrení som bola 5+6tt kedy bolo vidno gestacny vak a žlté teliesko. Mala som hroznú kyselinu, bolelo ma brucho, bola som unavená, príšerné hladná a stále ma boleli prsa. Od včera nič. Ani prsa, ani hlad ani absolútne nič. Strašne sa bojím keďže už som mala spontánny potrat
@petruska173 to nemusi nic znamenat, kedy ides na dalsiu kontrolu
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@anjjjelik69 ja. Jedno tehotenstvo spinenie problemy - potrat, druhe tehotenstvo to iste a narodil sa mi zdravy donoseny syn.