Ahojte, máte niektorá skúsenosť s tým, že ste nemali pri treťom tehotenstve žiadne nevoľnosti?
Pri prvom synovi mi bývalo zle, ale vracala som dokopy max 5x .
Pri dcérke som prve 4 mesiace prevracala, cele dni mi bolo extrémne zle,od začiatku tehotenstva, stále som vracala, veľmi ma hlava bolela.
A teraz zatiaľ nič, mám len také, ze mi niečo strašné smrdí a z toho ma napne, alebo sa mi veľmi točí hlava .
Ale nemám také tie pocity hladu, hrče v krku, nemám žiadne nevoľnosti.
Začínam mať obavy ,či to môže byť všetko v poriadku.
@michalka2108 Ja nemám žiadne nevoľnosti, nič mi nesmrdí ani sa netočí v hlave a ani mi nebolo vôbec zle.
kľud , pohoda...
kým pri prvom tehu som odpadávala, pri ďalších troch som nemala žiadne nevolnosti... pri treťom som ani nevedela že som tehotná niekoľko mesiacov...
Sama píšeš, že si to mala pri každom inak a je to tak aj teraz
Ahoj, ja som pri 4 tehotenstvách nemala nikdy žiadne nevoľnosti, ani ma pri ničom nenapínalo a všetko bolo v poriadku, takže by som si vôbec nerobila starosti - buď rada, že Ti je dobre 🙂
Zle mi bolo az pri poslednom babatku... kazdy raz inak telo reaguje, neries a uzivaj si, ze ti zle nie je...
Mne keby nerástlo brucho, ani neviem ze som tehotná 😂 takze asi tak.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som nevracala ani raz, ani mi nic nesmrdelo, trochu zle( bolel zaludok) mi byvalo,ked som bola hladna, tak som musela pravidelne najest aspon trochu