Ahojte. Keďže ide o moje prvé tehotenstvo a nechcem ešte prezradiť rodicom ani nikomu v okoli chcem poprosiť o radu. Podľa poslednej menštruácie som 5 týždeň 2 deň tehotenstva. K lekárovi mám ísť na prvé vyšetrenie o dva týždne. Dosť sa bojím že niečo nie je v poriadku keďže nemám žiadne príznaky okrem únavy a citlivých bradaviek. Posledné dni ma pichá v podbrušku na ľavej strane. Zbytočne stresujem alebo ? Ani neviem vlastne čo mám očakávať. Každá rada sa mi zíde. Dakujem
@mimkafackova pichá ta v podbrušku,nemáš menštruáciu, máš citlivé bradavky a si unavená.. To je teda aj dosť príznakov.. Ja som mala ako príznaky vždy len vynechanie menzes a boľavé prsia ktoré boleli tak cca 2 týždne a potom už nič.. Hlavne pokoj.. Podľa tohoto aj tak nezistís ci je všetko oukej.. Treba myslieť pozitivne😘
nemusis mat vobec ziadne priznaky 😊 niektora ma uplne vsetky a niektora nic, poniektore maju aj menzes normalne a netusia ze su tehotne ... bud rada 😁 ale mozno ti nabehnu priznaky neskor
Ja som mala (okrem vynechanej menstruacie) na zaciatku jeden jediný priznak a to až nejak po 8tt, a to ze mi vsetko smrdelo, jedlo mi smrdelo, varenie smrdelo, riady v umyvadle smrdeli, pot mojho muza neuveritelne smrdel, proste vsetko mi smrdelo a z niektorych pachov mi bolo do vracania (ale realne som nikdy v tehu nevracala) ... takže pokojne mozes byt jedna z tych co ich priznaky moc nevytrapia 🤞
@mimkafackova vôbec sa neboj, ešte si uzijes👍. Teraz je to len o čakaní. Ale to, že nemáš príznaky, nič neznamená... Bud rada, ešte je to skoro... Pichanie je normalne. Ak nekrvacas, tak je to dobre.
@mimkafackova
meska ti menzes, mas citlive bradavky, si unavená a máš pozitivny test. Podľa mňa stačí 😊 ak ti je divne ze nemáš nevolnosti, nie každá žena ich má a dokonca ich mať ani nemusíš. 😉
@mimkafackova nooooo to akoby som ja pisala 😃😃😃😃 ja to mam presne to iste..a si po umelom alebo prirodzene? Ja som po ET a priznaky ze takmer ziadne ale krv aj testy pozitivne..tiez podla vypoctov som 5 tyzdnov cca ..teraz cakam na prve sono..len ja beriem aj lieky z centra..ty asi nie. Ale pokial nespinis, nekrvacas alebo daco je to ok 😊😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@mimkafackova kľud, najhlavnejšie príznak, že nemáš menštruáciu asi máš. Ostatne príznaky ešte len prídu. A ak nie, budeš tá šťastnejšia, čo nepregrca prvé 3 mesiace