ahojte. mozno sa len zbytocne plasim ale .. Hned ked som zistila ze som tehotna tak som si odfotila brucho a chcela som si ho postupne fotit ako rastie .. to bol prvy mesiac co som bola tehotna a brusko bolo este asi ziadne. no na druhy mesiac som mala o doost vacsie brucho .. fotila som ho nedavno .. no a dnes som sa na brucho len tak pozerala a ono bolo take ploche ze by som mohla robit reklamu vo victoria secret .. nechapem tomu ako je mozne ze pred nedavnom (cca pred tyzdnom) som mala brucho ako hocktore mamicky v 3-4 mesiaci a teraz skoro vobec nic o.O je mozny potrat ? aj ked bolesti som ziadne nemala ani nekrvacam ani nic. len si neviem vysvetlit ze raz tam to brusisko bolo a teraz zrazu nic
Ja som tiez nemala viditelne do pomaly 20tt,a kamoska ked si dal volnejsie tricko tak nemala ani 20 minut predd porodom :D
@matikeks zbytocne sa stresujes.... tak ako ti pisu...mohla to byt voda, mohla si byt nafuknuta... ja som pri prvom tehu nemala nejake velke brusko do 20tt az potom sa zacalo viditelne zvacsovat. A druhe tebu sa mi darilo pred rodinou i ostatnymi tajit az do 16tt... 9tt je este skoro... stat sa moze cokolvek, ale najlepsiu odpoved ti da tvoj doky v poradni po vysetreni...
Ja, Keď som bola tehotná prvýkrát, tak som zozačiatku ešte schudla, asi do 7. týždňa. Začala som naberať asi okolo 6. mesiaca. U prvorodičky nie sú svaly také pružné, takže to tak nevidno, u druhého mi už v 3. mesiaci bruško rástlo, takže je to v pohode. Hlavne, aby sa malé dobre vyvíjalo. Dokonca mi dr. v 6.mesiaci povedal, že malý je dosť malý, nemal ani kilo. Narodil sa 3640g. Dieťatko najviac priberie v 9. mesiaci.
no u mna ziadne brucho 5 mesiacov, ked cakas prve,je to uuuplne v pohode,neboj.este budes spominat na tieto casy,cudujuc sa,preco si ho tak potrebovala,ked si nedovidis na topanky 😉
@matikeks
ahoj, ja som v 10. tyzdni a brucho mam len vecer po celom dni vyditelne, rano je uz zase ako predtym🙂
musela som si kupit tehotenske rifle, lebo moje bezne gate ma tlacia, ale inak tiez nemam ziadne zvacsene brusko...., myslim ze to este len pride a s laskou budeme spominat na mesiace, ked sme brusko nemali, obe si uzijeme cele leto s bruskom, to bude "zabava"🙂
drzim palce
Ja som zacala mat brusko az v 20 tt, a do vtedy ak som aj "nieco" mala tak len nafuknutost a zadrzanu vodu co je v zaciatkoch tehulkovania uplne prirodzene 🙂
Ja som v 9tt ani nevedela ze som tehu, lebo cyklus som mala normalny 🙂 brusko mi zacalo vidiet az v nejakom 20 tyzdni, a odvtedy sa mam taky pocit kazdym dnom zvacsuje🙂 takze brusko si este uzijes, neboj nic, zatial sa tes a uzivaj tehu aj bez bruska 🙂
@matikeks .....myslim, ze sa stresujes uplne zbytocne..ja som sa vydavala, ked som bola v 6. mesiaci, v pase 62 cm a brucha nikde...nik nevedel, ze som tehotna /samozrejme okrem manzela 😀 /...a v siedmom mesiaci sa to az "rozbehlo"..to si mala vidiet tie sokovane xichty v rodine, ked som 2 a pol mesiaca po svadbe porodila... 😀
😀 ze potrat
prepac ale musim sa smiat, o potrate by si teda urcite vedela bez toho aby si pozerala na brucho
ja som bola po termine a sestricky ked ma zapajali na monitor si mysleli ze som v 7 mesiaci...takze maly sa narodil 9 dni po termine a brusisko som mala take ako niektore v 6 mesiaci
v 9 tyzdni som este ziadne brucho nemala
netreba sa tak sledovat a brusko fotit max. raz za mesiac....potom uvidis ten rozdiel
ja som v 13 tt a ešte nemám bruško. pri dcérke mi tak vyhuplo až v 5 mesiaci. neboj je to ok.
Ja som tiež prvorodicka a brucho mi začalo byť trošičku vidno až v 18.tyzdni, dovtedy som to na sebe síce videla ja, ale nikto iný by to nespozoroval. Cudzí človek by ani teraz nespozoroval, že som tehotná, lebo mam brucho ako väčšina žien mimo tehotenstvo, ale to už u mňa znamená, že trojnásobne v porovnaní s obdobím pred tehotenstvom. Rodina a ti co ma poznali aj pred tehotenstvom to vidia. Ale ako to bežné veľké tehotenské brucho to možno bude vyzerať v 9.mesiaci.😂Takže klidek 😊 v 9.tt ešte ani nemáš čo mat za brucho, však krpec meria nejaké 2 cm
@cokolada_876 kukaj aj na datumy zadania diskusie! Autorke zrusili uz ucet na MK 🙈
@cokolada_876 omg zeno
@veronikaszabova dnes prispieva do tém ktoré sú už roky staré... Nestíha sledovať dátumy, lebo je zaneprázdnená asi prípravou 4.caasti svojho priebehu života.. 😂😂😂😂
@vierkainka tiez pozeram a nechapem 🤣🙈 jednu otvorila po 14r 😳
@veronikaszabova možno už studňa vyschla, tak hľadá námety na nové príbehy 🤦
@michaella24
@vierkainka
Admini uz to vsetko mazu. Aj tieto nase komenty zrusia.
@cokolada_876 a povedz mi jeden normalny dôvod resp aký ma význam otvarať staré niekoľkoročné diskusie???
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
klud, je to normalne...mozno si vtedy bola len nafuknuta., alebo to bola zadrzana voda... babatko ma ledva centimeter, 9tt je skoro, ja som nemala brucho do 20tt 🙂