Ahojte babuľky som v 10.tt mám obavy z mojej stolice ☹ moja stolica je riedka a do zelena je to v poriadku ? ... vopred vám Ďakujem !
Hm...?? strašne sa bojíím a večšinou to mám ránoo ... teraz sa my to stalo už druhýý krat tak mám troška obavyy ,,, ae aj tak vám babuky ďakujemm veľmi pekne 😒
dneska sa mi to stalo druhý krát ... a som prvorodičkaa a dosť dlho sme čakali na baby kým sa nám to podarilo tak sa dosť bojíím ,,,, a nie nie neberiem nič akurát neaké vitamíny baby plan calibrum a nič viacej može to byť s toho?
boli ta aj brucho? je ta stolica raz povedzme raz denne alebo ta prehana? Ak ta neprehana ani nemas bolesti je to najskor z jedla. Skus si spomenut co vsetko za posledne 2 dni si zjedla a vytipovat podozrivych.
Nie nie brucho ma nebolí ano presne taká prehnaná ... z jedla? ja nemožem jesť teraz vobec varene tak som na suchom može to byť aj stoho?
ahojte, zial, ja sa tiez musim sem pridat.. som 14DPO s pozitivnymi tehu testami, bazalna teplota sa drzi hore. vcera som zacala brat prenatal vitaminy od centrum, zacala mi zapcha a dnes ma prekvapila poobede zelena riedka stolica. myslite, ze to moze byt z toho? inak som jedla iba cestoviny so susenymi paradajkami a cely den som spala.. strasne sa bojim, lebo dnes je prave den mojej pravidelnej MS a vacsinou sa mi ohlasovala tym, ze som mala hnacku.. :(
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No to uplne ok neni...teplotu nemas?