Baby aj vy máte občas pocit že sa Vám cely svet točí? Taký pocit na odpadnutie? Som 6tt+4. Je to normálne ?
@dadka1996 ja som zase len spat chcela v prvom trimestri. Nastastie som nebola tehotna ani raz v takychto horucavach.
@dadka1996 ale davaj si pozor na tlak, vela pi, oddychuj, melon a ine ovocie.
Ahoj Dadi casto ta vidavam v diskusiach. Neboj sa tolko je to uplne normalne. Mouzes byt spava a krutenie hlavy az na pocit odpadnutia. Nizky tlak a taketo teplo nerobi dobre ani netehotnym.. Spytala si sa na poradni co s tym alebo ci je to normalne? Odporucam ti do dalsej poradne zostavit si a napisat nejake otazky ktore ta tam v rychlosti nenapadnu a potom si vystrasena. 😊 Ja som problem s nizkym tlakom mala az do konca 2 trimestra teraz ho mam zas vysoky.. skus si dat kavu vyloz nohy oddychuj a pi veeeeela tekutin.
@dadka1996 ahoj,tak ja som toto mala tiež na začiatku tehu, točenie hlavy ma vždy chytilo večer a tlak som mala dobrý....ešte aj jazyk sa mi plietol 😆, do postele som trafila len s pomocou drahého 🤪...prešlo to 12.t.
@dadka1996 mne sa tiež všetko točilo,raz som dokonca v potravinách odpadla,keď som dlhšie stala v rade. Postupne sa to zlepšilo ale musela som si dávať 2 kávy denne. Normálne mam nizky tlak a v tehotenstve som mala ešte nizsi...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dadka1996 pre telo to je velka zmena.. tak je to normalne .. ja dlho nevydrzim stat napr.. vzdy mam pocit na odpadnutie, predtym som to nemala ..