Ahojte 😔 prosim co vam pomohlo na zapal mocovych ciest?..citim ze sa zase premnozila e.coli..neviem sa jej zbavit..chcela by som najskor nieco prirodne skusit..blokurimu a kapucinku mam..ako mam tomu pomoct esre? Sladke nejem,vela pijem..este sa chcem opytat ktore ATB vam najviac pomohli v tehu? Okrem zinnat. Tie mi nepomahali v minulosti..dalujem
@nikpa viem no..zajtra rano zavolam doktorke 🙄
Presne ako sa píše vyššie. Nešpekuluj v tehotenstve s alternatívami pokiaľ máš reálne problém. Antibiotika nie sú žiadna výhra ale stále je to menšie zlo ako silný zápal. Bež k lekárovi nech ti predpíše poriadne antibiotika. Ja som brala medoclav ale ja už som mala problém až v obličke...a to veru nechceš aby to tam zašlo. K blokurime si môžeš kúpiť ešte aj uroval sirup. Sú to len čisto brusnice. Pi 3 litre vody (nie brusnicový džús ten má veľa cukru).
ahoj, ja som brala brusinky z lekarne a hlavne vela vela vela pila caju. po 2 dnoch uz mi bolo lepsie a do tyzdna to preslo. hlavne som sa snazila drzat co najviac v teple
Odkedy pouzivam intimne mydlo mam pokoj s mechurom...
@sally001 mne to robilo najhorsie 🙈 ja musim len cistou vodou 🙄
Ahoj čo ti pomohlo na ecoli? Zbavila si sa tej pliagy?
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Počas tehu ak ti už nezaberie blokurima tak by som s ničím prírodným nespekulovala a nechala to na lekára, keď usudi že treba ATB tak ich vyber.