Baby dnes som bola v care som v 5tt podla utz, a mala by som vraj byt uz 7tt. ale este plod sa neukazal, Je tu niekto kto bol na tom podobne?
aj ja som 1tt pozadu uz od zaciatku teraz som v 17tt ale babo len v 16tt to je v poriadku... zalezi to od toho kedy si mala ovulaciu
@denulka85 mne tvrdili najprv že odumrelo lebo som mala byť 7tt ale potom že 4tt a nakoniec teraz to sedí skoro na deň.tiež bolo málo vidieť a babo dorástlo ako má byť...ono sa všetko ukáže časom.ale týždeň by som neriešila,ani dva asi
@zuzulica
@suz2
@majtika89
@barboritta baby takze je sanca ze to dobehneme taka som rada.... a kedy sa vam ukazal plod a srdiecko?
ja som stale o tyžden pozadu podla sona🙂))...a srdiečko sme mali v 6tt
@denask1234
@suz2 no ja idem zas v pondelok na utz tak dufam ze bude uz nieco vidiet. to by so mala byt 6tt a baby to ste mali aj vy ket?
hmmmm, myslim, ze malinky meral 6 mm ked som ho prvykrat videla na sone.... heh a potom narastol az na 56 cm a 4080 g 😀
@denulka85 je to normalne. lebo ovulacia/otehotenie a posledna menstrusacia/podla ktorej sa pocitaju tyzdne su dve rozne veci podla ktorych sa da pocitat velkost babatka. ja som pri druhom dietati ani nemala menstruaciu, takze mi len podla ultrazvuku urcovali v akom som tyzdni a 2 dni pred porodom mi hovoril doky ze to bude az za 3 tyzdne a sup ho mala o par dni bola na svete 😀 😀 kym plod rastie je to ok
@denulka85 určite to bude v poriadku,my sme mali srdiečko až 7tt+3d a všetko bolo ok.uvar si čajík a vylož nôžky 😉
@barboritta no vela oddychujem aby bolo vsetko v poriadku som na pn takze klud mam dakujem ti za info 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@denulka85 My sme teraz o 1tt pozadu,ale na začiatku sme tiež boli viac,potom to v 11tt zázračne ako tak dobehol 😉