Ahojte, viem ze je to citliva tema,no chcela by som sa opýtať žien ktore si presli zamlknutym....
Citili ste to nejak? Nemyslim bolesti skor po psychickej stranke.. ci ste citili ze sa nieco deje ze nieco nieje v poriadku alebo proste ze "uz nieje" ...
Ajked prve tyzdne samozrejme je nemozne dieta citit.. ale mna nejak opustil pocit ze v sebe nieco nosim .. 😪😪
ahoj a v ktorom si týždni? ja som to tak bohužiaľ mala... pocit, že sa cítim až príliš dobre a že už nie som tehu a bola to pravda... ale ženám bežne prestanú tehotenské pocity a všetko je v poriadku... ak chceš mať dušičku na mieste, choď k lekárovi, povedz, že máš pocit, že niečo nie je ok a budeš pokojná 🙂 ale to, že máš len pocit, naozaj nič neznamená
@teressa30 som v 11 :/ bolo mi neuveritelne zle od 5. tyzdna kazdy bozi den nevedela som niekedy ani vstať z postele potom sa stala jedna udalost premna dost sokujuca nasledne som isla aj lietadlom kde sme mali strasne turbulencie dalsi sok potom som letela aj naspat cely let som plakala od bolesti ale iba hlavy lebo tlak mi neurobil dobre no ale nevolnost mi zmizla po tej udalosti neprijemnej.. a dost dlho uz necitim ani tie bolesti podobne menstruacnym ktore znamenaju roztahovanie maternice..v podstate mi nic nieje.. mam iba zavrate a zadychavam sa pri beznych aktivitach pisala som tu aj o tom pred par dnami..
@mia018 ahhh... no dakujem.. prajem pekny pôrod🙂
@patriccia1 Ahoj, pred rokom som, žiaľ, zažila MA. K tvojej otazke: nie, necítila som nič alarmujúce. Šla som s úsmevom na tvári na UTZ v 11tt s tým, že domov prídem s fotkou nášho drobca, no tam mi lekár len oznámil, že nám už nebije ♥️
S odstupom času som si uvedomila, že jediné co sa zmenilo bolo, že od cca 9tt mi dosť nárazovo ustúpili nevoľnosti... (no ani to nemusí nič znamenať).
Zamlknuty potrat proste necítiš... A hlavne mysli pozitívne 😌
PS: teraz som opäť po roku tehotná a ten strach je nehorázny, no na druhej strane si stále opakujem, že čo sa má stať, to sa stane...
Cítila som sa ako keby som nebola tehotná, úplne mi vymyzli tehu príznaky.... A veru aj tak bolo potratila som
@patriccia1 nevolnosti ti uz mozu postupne ustupovat, nemusi to znamenat nic zle. Mne zle nikdy nebolo a potratila som 3x. Vzdy som vsak zacala krvacat a len podla toho som vedela, ze nie je nieco ok. Pre pokoj v dusi chod k lekarovi, aby si mala istotu.
Ano pri prvom. Mala som taky pocit blby. Priznaky som stale mala ale ten pocit..vsetci ma uistovali ze to bude ok a nebolo. Pri druhom som ani nevedela ze som tehotna. Pri tretom tehotenstve som sa uz bala vsetkeho ale dopadlo dobre. Drzim palce.
Vsetko je ok ❤❤boli sme na pohotovosti lebo zijem v zahranici a na termin sa caka velmi dlho ku gyn. A srdiecko nam bije 💥💥❤
@patriccia1 super 😍
Ja mám 3tyzdne po MA, veru od začiatku tehotenstva som mala zlého tušáka a tak aj bolo 😥 našťastie to nieje tvoj prípad.
Odporúčam ti, zožeň si angelsound. Prístroj na počúvanie srdiečka bábätká. Kým nebudeš cítiť pohyby, môžeš aspoň na minútku popočúvať srdiečko a budeš vedieť, že je tam a živé 🙂
@vinejka6 ooo dakujem pekne za tip
@maria757 to je mi luto ☹
ahoj, ja som to tiež tak mala.. najprv bolesti v podbrušku, bolesti pŕs, chute a priberanie...
potom som necítila vôbec nič... dokonca v pondelok 18/11 som švagrine hovorila, že sa necítim vôbec tehotná... a v stredu 20/11 po kontrole u gynekológa sa to potvrdilo... nasledovala kyretáž ☹
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj snaž sa nemyslieť na najhoršie alebo zabehni na zajtra k ženskému nech ťa pozrie. Ja keď som otehotnela tiež som sa po čase cítila ako keby som prestala byť tehotná,žiadne príznaky len pocit prázdnoty... zanedlho prišli také nevoľnosti...A za dva týždne rodím. Dúfam,že to bude aj tvoj prípad...lebo každá sa bojíme o to bábätko,že čo ak...