Ahojte maminky mám taký problém od včera mám dosť kŕče žalúdočné a čriev adi od žlčníka som na začiatku tehotebstva čo robiť? Poraďte čo ukludni žalúdok po prípade aké čaje lieky a akú stravu, ďakujem cítim sa dosť blbo.
@dopepalacinka ďakujem skúsim
Ale skus si aj precitat o nej na internete ja som sa nikdy nijakeho lekara nepytala ci sa to smie pit v tehotenstve...pila som to sama od seba....ale malej nic nieje haha ja som tiez toto mavala...ked som bola tehotna ani jest som nemohla nieco som dala do ust uz dosloba z donutenia a vyvracala som to hned....
Matovy caj je dobry na žalúdok,pripadne aj palina.ale ta neviem ci sa v tehu moze.inak z liekov mne zabera celkom dobre cholagol,na letáku pisu ze sa nemoze v tretom trimestri.
@dopepalacinka ďakujem každá rada pre mňa teraz dobrá 💕
@tictactoe ďakujem popozerám popatram
@bobricek1979 na travenie sa moze v tehotenstve pancreolan.je to len enzym traviaci....tak vyskusaj
@mionag ďakujem to moc nezaberá ale ďakujem
@bobricek1979 no ja som trpela cele tehotenstvo tak mi doktorka poradila coculine a pomohlo
@taalaura vďaka a čo to je?
@bobricek1979 to su homeopatika dava sa to aj pri cestovnej nevolnosti
@taalaura a to ti zabralo aj na žlčník kŕče atď
Zlcnikova dieta a pri silnych krcoch mozes aj buscopan. Mam to za sebou.
@elainedeclerq ďakujem krásne
@bobricek1979 ahoj ja par rokov zlcnik nemam a som v 12tom tyzdni a niekedy ma po jedle chyti ako keby hnacka je to dost neprijemne ... no dam si pohar koly a prejde to
@matulik212 ahoj ďakujem krásne už je to lepšie no obávam sa, že kým ho budem mať bude to horšie
@bobricek1979 ja som tiez vcera mala take bolesti zjedla som bagetu a o par minut krc v bruchu a myslela som ze zomriem asi mi skodia tie vselijake dresingy :(
@matulik212 treba asi sa vzdať takých vecí nateraz
@bobricek1979 ano ale ked take chute mam 😂🙈
@matulik212 pred otehotnenim som schudla cvicila a nejedla som pol roka pecivo tak asi to je aj tymnze zrazu jem vsetko
@matulik212 no môže to byť aj tým no aj ja by som jedla všetko možné len tiež sa musím kontrolovať
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
No ked som bola ja tehotna....pila som medovku ona tato bylinka vo vseobecnosti ukludnuje....ale myslim ze by si ju musela pit dlhsie.....ale neviem....