Žalúdočné problémy, žlčník

bobricek1979
6. júl 2018

Ahojte maminky mám taký problém od včera mám dosť kŕče žalúdočné a čriev adi od žlčníka som na začiatku tehotebstva čo robiť? Poraďte čo ukludni žalúdok po prípade aké čaje lieky a akú stravu, ďakujem cítim sa dosť blbo.

dopepalacinka
6. júl 2018

No ked som bola ja tehotna....pila som medovku ona tato bylinka vo vseobecnosti ukludnuje....ale myslim ze by si ju musela pit dlhsie.....ale neviem....

bobricek1979
autor
6. júl 2018

@dopepalacinka ďakujem skúsim

dopepalacinka
6. júl 2018

Ale skus si aj precitat o nej na internete ja som sa nikdy nijakeho lekara nepytala ci sa to smie pit v tehotenstve...pila som to sama od seba....ale malej nic nieje haha ja som tiez toto mavala...ked som bola tehotna ani jest som nemohla nieco som dala do ust uz dosloba z donutenia a vyvracala som to hned....

tictactoe
6. júl 2018

Matovy caj je dobry na žalúdok,pripadne aj palina.ale ta neviem ci sa v tehu moze.inak z liekov mne zabera celkom dobre cholagol,na letáku pisu ze sa nemoze v tretom trimestri.

bobricek1979
autor
6. júl 2018

@dopepalacinka ďakujem každá rada pre mňa teraz dobrá 💕

bobricek1979
autor
6. júl 2018

@tictactoe ďakujem popozerám popatram

mionag
6. júl 2018

@bobricek1979 na travenie sa moze v tehotenstve pancreolan.je to len enzym traviaci....tak vyskusaj

bobricek1979
autor
6. júl 2018

@mionag ďakujem to moc nezaberá ale ďakujem

taalaura
6. júl 2018

@bobricek1979 no ja som trpela cele tehotenstvo tak mi doktorka poradila coculine a pomohlo

bobricek1979
autor
6. júl 2018

@taalaura vďaka a čo to je?

taalaura
6. júl 2018

@bobricek1979 to su homeopatika dava sa to aj pri cestovnej nevolnosti

bobricek1979
autor
6. júl 2018

@taalaura a to ti zabralo aj na žlčník kŕče atď

elainedeclerq
8. júl 2018

Zlcnikova dieta a pri silnych krcoch mozes aj buscopan. Mam to za sebou.

bobricek1979
autor
8. júl 2018

@elainedeclerq ďakujem krásne

matulik212
9. júl 2018

@bobricek1979 ahoj ja par rokov zlcnik nemam a som v 12tom tyzdni a niekedy ma po jedle chyti ako keby hnacka je to dost neprijemne ... no dam si pohar koly a prejde to

bobricek1979
autor
9. júl 2018

@matulik212 ahoj ďakujem krásne už je to lepšie no obávam sa, že kým ho budem mať bude to horšie

matulik212
10. júl 2018

@bobricek1979 ja som tiez vcera mala take bolesti zjedla som bagetu a o par minut krc v bruchu a myslela som ze zomriem asi mi skodia tie vselijake dresingy :(

bobricek1979
autor
10. júl 2018

@matulik212 treba asi sa vzdať takých vecí nateraz

matulik212
10. júl 2018

@bobricek1979 ano ale ked take chute mam 😂🙈

matulik212
10. júl 2018

@matulik212 pred otehotnenim som schudla cvicila a nejedla som pol roka pecivo tak asi to je aj tymnze zrazu jem vsetko

bobricek1979
autor
10. júl 2018

@matulik212 no môže to byť aj tým no aj ja by som jedla všetko možné len tiež sa musím kontrolovať

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre