Zaječická minerálka v tehotenstve

lucia0211
17. dec 2021

Ahojte,som v 8 týždni tehotenstva a trápi ma už 3 deň strašna zápcha.Skušala som už snáď všetko no čítala som že zaječicka minerálka pomáha,no neviem či sa môže v tehotenstve... máte s ňou niekto skúsenosť? Ďakujem za radu..

vitriolka
17. dec 2021

@lucia0211 skusala si vsetko a 3.den ta trapi zapcha? zapcha je casto nadlho, hlavne v tehotenstve. a casto aj malovo zaberie, hormony su silne…zajecicku mozes, ale opatrne, netreba to s tymi mineralmi v nej prehanat (kvoli sodiku, cize pozor aj so solenim jedla kvoli vysokemu tlaku). skusala si laktulozu? ta je fajn, ale zaberie az po cca 2-3 dnoch.

babatkoo
17. dec 2021

@lucia0211 Ano mozes pit, ja som ju pila cele tehotenstvo aj po porode aj pocas dojcenia.

babatkoo
17. dec 2021

@lucia0211 nasla som na nete ... Mne stacilo 60ml, musis vyskusat, kazdemu zaberie ine mnozstvo. 100ml bolo na mna moooc vela. 🙈

lucia0211
autor
18. dec 2021

@babatkoo a môžem sa opýtať užívala si ju ráno či počas dňa?Je jedno kedy si ju dam?

babatkoo
18. dec 2021

@lucia0211 vecer pred spanim. Potom som doobeda isla na wc. Zo zaciatku to trvalo cxa 3-4 dni kym si telo zvyklo na pravidelnost.

lucia0211
autor
18. dec 2021

@babatkoo a nevadí že som v 8 týždni len? Nemôže to ublížiť Babetku?

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre