Začiatok nevoľnosti v 10 tt

sanny2993
28. sep 2020

Ahojte. Je normálne ze mi zacali brutalne nevolnosti az v 11 tt ? Ja som asi cela opacne. Som 10+1 a od vikendu mi je HROZNE. Ked vstanem som hladna a zaludok hned ako na lodi. Najem sa a bum. Zaludok cely den na vode nalada pod psa len spat spat spat. Pritom ale daco male zobem lebo ked nie mam pocit hladu. Sama neviem ci to je pocit hladu alebo len ten zaludok na vode. Najhorsi je ten pocit ked citite uz vodu az v hrdle ale nevyvraciate sa. Dnes mi vaha ukazala aj o 0,400 g menej, viem ze to nieje podstatne ale je to signal ze sa daco deje. Na hocjakejedlo pomyslim je mi zle. Zobem len cerealie, vlocky, banany. Pred tyzdnom s9m hltala rad za radom vsetko..ako nah9jdacke. A to som si vravela ake fajn tehu mam. Okrem problemov s chrbticou ma nic vyrazne netrapilo. Mate niekto podobne skusenosti ? Ako si pomoct ?

mahtobka
28. sep 2020

@sanny2993 to je v pohode. Mne tiez 2-3 mesiac bolo nevolno a potom to preslo! No nevracala som nastastie. To,ze schudnes je v pohode. 1. trimester zvykne zena aj schudnut. Hlavne sa netrap a oddychuj,ked to ide. Ja som vtedy myslela,ze umrem 😂 momentalne som tyzden pred porodom a som tiez furt hladna 😂

comika
28. sep 2020

@sanny2993 mne pomohlo to, ze na nocnom stoliku som mala nachystany keksik a este pred tym ako som vstala, som si ho dala. Idealne Ak ti moze niekto podat 1 dcl dzusu, alebo par guliciek hrozna. Chvilu si este polez a potom vstan.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre