Ahojte , poviete mi niekto k tomu niečo , na sone bol vidieť gestačný vak a žltkový vačok ale malinkaté zrniečko, ale bez akcie srdiečka z pred dvomi dňami som mala mierne hnede špinenie a prešlo aj som volala s Dr, že to je bežné , mám strach že nebude byť srdiečko bambulke😪
@anjelicek26 keď ja sa bojím viem že keď som mala dcérku pred 10rokmi tak som bola tuším až ku koncu 6>a bylo, tak sa stresovat nebudem , dakujem
Aj ja som tam mala, teraz idem 21.9. na ultrazvuk a už bude aj ❤️. Tiež bol vidieť len vačok a náznak plodiku malinkatá bodka. 😁 ja by som tak skoro nešla na utz ale kvôli špineniu som musela. Neboj, myslí pozitívne. ❤️❤️❤️
mas len posunutu ovulaciu, nestresuj sa. je vyborny nalez, ze tam je vacok aj teda embryonalne struktury (to zrniecko) - to znamena, ze sa tehotenstvo vyvija. a teraz uz len cakat na to srdiecko.
@selena_luna presne tak. Ja mam cykly 30-35 😃 a tento posledný na 44😀
srdiecko vidno az v 6tt+ cize najskor v 7. tyzdni. Ak si 5tt tak je to prilis zavcasu. Ale v tomto obdoba sa vecia mozu zmenit za par hodin
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Na zaciatku 6.tyzdna predsa srdiecko este vobec nemusi byt...