Kocky prosim Vas mate skusenost s angelsound, zeby chytil tlkot srdca skorej ako od 12tt? Prosim len konkretne skusenosti. Dakujem
@evitka83 ano, ale nie u kazdeho.....syncekove srdiecko sme poculi na prelome 10-11tyzdna, ale ono zalezi,kde je dietatko ulozene teda ako je otocene,ak je viac v zadu tak ti to este angel.nezachyti,ak si nie si ista ci pocujes babatkovo srdiecko alebo svoj tep ,staci najst na nete video s tlkotom srdiecka v mamininom brusku,oNo je to zvuk ako stado konikov ked dupoce,srdiecko babatka bije velmi rychlo....ale ak sa nepodari v tak skorom stadiu,nelakaj sa,vacsina maminiek ho angelsoundom pocuje az cca v tom 14tt....
Ja som chodila k midwife a ona len pocuvala srdiecko tymto pristrojom asi od 12tt. Ale viackrat sa stalo ze prilozila pristroj a ja cela natesena ze jej ako mu bije a ona ze nie nie to je tvoje. Ja som mala zvyseny tep v tehotenstve a pri vysetreni sa este zvysil😊 preto mi to ona ani neodporucila domov kupit kedze sa vraj stava ze mamicka neciti pohyb tak pocuva srdiecko a tesi sa ze je vsetko ok a pritom je to jej tep.
Nie je dibre to pouzivat casto..
Ja som 15+2 a tiež mame niekedy problém ho nájsť..... Niekedy sa nám ukáže tak na 10 sekúnd ani to nie.... Záleží ako je otočené, či je viac v predu alebo v zadu a tak
Ahojte,ak ma niektora zaujem o angelsound,piste ip,vyuzila som ho pri dvoch tehu a uz ho nepotrebujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nie, ak sa ti podarilo niečo zachytit, pravdepodobne to bol tvoj tep