Táto otázka vyznie veľmi čudne ale chcem sa spýtať...Ked sme boli na začiatku tehotenstva nemali ste výtok s pupku?Ja to mám od neska...je to zvláštne nikdy som o tom nepočula preto chcem vedieť či je to normálne.
@kikusa2111 - nikdy som o niecom takom nepocula, urcite by som to spomenula u lekara. Hlavne, ked si len na zaciatku tehotenstva, neni dovod, aby to nejako zasahovalo pupok.
@jabadaba to nie určite nie..pozerala som už aj ja či tam také niečo nieje..
@anjelicek26 práveže som mu to dnes povedala ked som tam bola,odpovedal slovami:,,nuž,vydíš moja,všetko je možné,čakaj či to zmizne,ak by si krvácala do brucha chod na pohotovosť"
@kikusa2111 - to je zasa vyrok na nobelovu cenu 😝 Kam to nase zdravotnictvo speje... vsetko je mozne 😕
@anjelicek26 Aj ja si myslím...no uvídím ked to neprejde tak mu zavolám..ešte som len v 5+5 týždni
@kikusa2111 to je co za felciara? 😀 No to Ti pomohl! Zasla by som mozno, byt tebou, na chirurgiu, vymenny listok uz nepotrebujes, takze gyndos aj obvodak si mozu trhnut, chirurg Ti miesto pupku prehmata a pretukne ci je vsetko v poriadku. S teho to nema ako suvisiet, Plodova voda predsa nevyteka pupkom, cize nema co vytekat. Jedine, ze sa Ti fakt volaco zbera pod pupkom, myslim pod kozou.
@jabadaba To viem že s tehotenstva to nebude..len som myslela že nejaká zmena hormonov...dakujem za radu..tomu chirurgovi zajdem asi zajtra ak to neprejde
@kikusa2111 drzim palce, neboj to sa poriesi. A ani zmenou hormonov by to nemalo byt. Kazdopadne to bude mat nejake vysvetlenie a o nic vazne isto nepojde. neboj ale pories si to.
mne nieco vytekalo z pupku pred prvym tehotenstvom. aj niekolko rokov. ked mi zacalo brucho rast a pupok sa mi otvoril, ako keby sa mi tam nieco vysusilo alebo zahojilo a od vtedy mam pokoj. ked tvoj gynekolog nic neriesi, chod obvodnemu.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
nie, tam nema byt aky vytok. Nehnisa ti nejaka drobna ranka zrovna v pupku?