Výtok z pupku na začiatku tehotenstva. Je to normálne?

kikusa2111
6. sep 2011

Táto otázka vyznie veľmi čudne ale chcem sa spýtať...Ked sme boli na začiatku tehotenstva nemali ste výtok s pupku?Ja to mám od neska...je to zvláštne nikdy som o tom nepočula preto chcem vedieť či je to normálne.

jabadaba
6. sep 2011

nie, tam nema byt aky vytok. Nehnisa ti nejaka drobna ranka zrovna v pupku?

anjelicek26
6. sep 2011

@kikusa2111 - nikdy som o niecom takom nepocula, urcite by som to spomenula u lekara. Hlavne, ked si len na zaciatku tehotenstva, neni dovod, aby to nejako zasahovalo pupok.

kikusa2111
autor
6. sep 2011

@jabadaba to nie určite nie..pozerala som už aj ja či tam také niečo nieje..

kikusa2111
autor
6. sep 2011

@anjelicek26 práveže som mu to dnes povedala ked som tam bola,odpovedal slovami:,,nuž,vydíš moja,všetko je možné,čakaj či to zmizne,ak by si krvácala do brucha chod na pohotovosť"

anjelicek26
6. sep 2011

@kikusa2111 - to je zasa vyrok na nobelovu cenu 😝 Kam to nase zdravotnictvo speje... vsetko je mozne 😕

kikusa2111
autor
6. sep 2011

@anjelicek26 Aj ja si myslím...no uvídím ked to neprejde tak mu zavolám..ešte som len v 5+5 týždni

jabadaba
6. sep 2011

@kikusa2111 to je co za felciara? 😀 No to Ti pomohl! Zasla by som mozno, byt tebou, na chirurgiu, vymenny listok uz nepotrebujes, takze gyndos aj obvodak si mozu trhnut, chirurg Ti miesto pupku prehmata a pretukne ci je vsetko v poriadku. S teho to nema ako suvisiet, Plodova voda predsa nevyteka pupkom, cize nema co vytekat. Jedine, ze sa Ti fakt volaco zbera pod pupkom, myslim pod kozou.

kikusa2111
autor
6. sep 2011

@jabadaba To viem že s tehotenstva to nebude..len som myslela že nejaká zmena hormonov...dakujem za radu..tomu chirurgovi zajdem asi zajtra ak to neprejde

jabadaba
7. sep 2011

@kikusa2111 drzim palce, neboj to sa poriesi. A ani zmenou hormonov by to nemalo byt. Kazdopadne to bude mat nejake vysvetlenie a o nic vazne isto nepojde. neboj ale pories si to.

berus222
7. sep 2011

mne nieco vytekalo z pupku pred prvym tehotenstvom. aj niekolko rokov. ked mi zacalo brucho rast a pupok sa mi otvoril, ako keby sa mi tam nieco vysusilo alebo zahojilo a od vtedy mam pokoj. ked tvoj gynekolog nic neriesi, chod obvodnemu.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre