Výsledok Clear blue v deň meškajúceho menzesu

juditka_d
21. apr 2015

Ahojte, chcela by som sa vás spýtať - tie ktoré ste testovali digitálnym testom Clear Blue - koľký týždeň vám ukázal v deň meškajúcej MS / prípadne deň po MS.
Ja som testovala deň po MS a ukázal iba 1-2 týždne. Pritom ovulka a zrejme aj oplodnenie boli na 13 DC a cyklus mávam 28 dňový.
Ešte sa chcem spýtať tých mamičiek, ktorým tiež vyšiel iba 1-2 po termíne MS - bolo u vás všetko v poriadku? Ďakujem za odpovede 🙂

eri28
22. apr 2015

@juditka_d ja neviem co sa tyka toho testu vzdy bol negat. a nebola som tehu ale verila by som testu jedna dva mozu byt aj dva tyzdne a to tak v den meskajucej vychadza cize vobec nestresuj, vsetko by malo byt v poriadku.

zuzik1985
22. apr 2015

hádam netresnem hlúposť,ale mám dojem,že tento test ukazuje práve "reálne" trvanie tehotenstva (čiže u teba cca 2 týždne),lekárom potvrdené tehotenstvo sa počíta od posledného menzesu,čiže u teba by to malo byť približne 4týždne

nigguska
23. apr 2015

Ahoj,ano,moze to byt realny vysledok...nie kazda mame rovnake hcg...o dva dni by si uz mohla mat na teste 2-3 (samozrejme,pripocitaj si k tomu 2 tyzdne-tak rataju lekari tehotenstvo)

somtoja13
24. apr 2015

@juditka_d Ahoj ja som mala dokonca 2 dni pred Ms 1+2 na teste a ovulku som mala presne 13 . deň lebo mi kontrolovali nato krv či prebehla.

juditka_d
autor
24. apr 2015

ďakujem dievčatá za odpovede. Bola som u lekárky, HCG mám v poriadku, tak snáď to bude ok 🙂
@somtoja13 - pred MS je 1-2 týždeň samozrejme v poriadku - mňa ale trápilo to, že potom už ako mi meškala pár dní som mala len 1-2

pampuliska
15. jan 2016

@juditka_d Ja som si ho robila vcera ( v den ocakavaneho menzesu) a ukazal mi 2-3 tyzden. Na pribalovej informacii vsak pise, ze realne mas pocitat plus 2 tyzdn, takze je to 4-5.tt. 🙂

rheuska
15. jan 2016

Ja som mala 2-3 tyzde druhy den od ocakavaneho menzesu. A to sme boli akurat 18 den po oplodneni. (vieme kedy nam uslo)

michaelakarasy
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
scales
19. aug 2016

@juditka_d Ahoj, a bola si teda tehu, ked ti aj po meskajucej ms ukazoval len 1+2?

scales
19. aug 2016

@juditka_d ahoj, ako to nakoniec dopadlo? čakala si bábätko?

juditka_d
autor
19. aug 2016

@scales ahoj, ano 🙂 prave vedla mna spinka moja takmer 8 mesacna laska ♡♡♡

juditka_d
autor
19. aug 2016

@scales ak ti ukazuje 1+2 tak sa neboj, mne jeden den aj ciarkovy test ukazal trochu slabsiu ciarku a ja som sa bala, pritom uplne vs

juditka_d
autor
19. aug 2016

@scales vsetko bolo ok - proste asi iba blby test.

scales
19. aug 2016

@juditka_d ja som na tom totiz rovnako, robila som si clearblue podvecer v den ocakavanej ms a vysiel mi 1+2, to bolo v stredu... no a mamatesty som robila asi od pondelku a krasne silneli po trosicke, ale uz mi dosli a kupila som si pepino, dnes som urobila a na nom len slaby duch, taky, ako som na mamateste mala pred 2 dnami, tak som sa vystrasila :( k dr mam ist vo stvrtok

juditka_d
autor
19. aug 2016

@scales jooj toho sa neboj, pepino ukazuje slabsie. Ak chces porovnavat musis rovnaku znacku a ranny moc. Ja viem ze je clovek netrpezlivy sama som taka bola. Az po navsteve u doktorky som prestala testovat. Ale k dr ides skoro, to este nemusi ani nic vidiet iba z krvi - tak sa nezlakni. Drzim palce

scales
19. aug 2016

@juditka_d sestricka mi vravela, ze je to skoro, chcela ma az na 5.9. dat, lebo do vtedy ma dr. dovolenku, len ja potrebujem mat nejaku istotu, aspon, ze hcg stupa, ked by som hned aj o tyzden mala znova k nej ist kvoli sonu... u mna bola ovulka 3.8. a viem, ze presne v ten den sme zamiesali... a od ktoreho tyzdna plodu je uz nieco vidiet? aspon ten gestacny vacok?

juditka_d
autor
19. aug 2016

@scales od siesteho urcite uz nieco uvidi. Presne si ale nepamatam. Ja som mala dostat MS v nedelu a vo stvrtok som bola u dr. Na sone nevidela nic, ale Hcg bolo dobre. Objednala ma o 2 tyzdne a uz videla aj na sone.

scales
19. aug 2016

@juditka_d no tak ja pojdem tyzden a 1 den p tom co mi mala prist ms, ved aj ona hovorila, ze je najlepsie prist, ked meska 2 tyzdne ms... len ja si nedam povedat, ja som mala v plane uz dnes za nou ist, tak sa smiala do telefonu, ze by mi povedala to iste co test, cize by to bolo zbytocne... a myslis, ze ked si test digi urobim napr v utorok uz tam bude 2-3?

juditka_d
autor
19. aug 2016

@scales ano myslim ze uz bude 2+3. Najlepsie uz by bolo netestovat,lebo aj niektore testy su vadne , a to cloveka len vystrasi. Ale viem ake to je... daj potom vediet ako si dopadla 😉 ale sama uvidisnzenuz buduci tyzden budu ciarky na teste pekne tmave...

scales
19. aug 2016

@juditka_d to dúfam, dakujem ti pekne za rady a priania 🙂

zara1357
Autor odpoveď zmazal
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre