Ahojte,
V pondelkom som bola na kontrole po pozitívnom teste, 32. DC a hcg som mala 150, ešte nebolo nič vidieť pochopiteľne. Utekala som skôr preto lebo mám za sebou roky snaženia a dva potraty. Myslite že je to okey hcg ? Kontrolu mám až o týždeň je to ako večnosť ..
Treba zopakovat odber-pri zdravom tehotenstve stupa hcg cca dvojnasobne kazdy den, ale ak si si presla 2 potratmi tak vies ze kym nemas na usg srdiecko a potom az vlastne dieta v naruci tak stale nie je nic iste… drzim palce
@dadka1997 áno som v celku kľudný, už je štvrtok, už len vydržať do pondelka na krv,
Rozumiem veciam ako každý druhý deň vyššie atd a správny rast, ja len či niekto proste mal nižšie hcg a potom sa rozbehlo, chcela len skúsenosti 🙂. Viem aj to že je to všetko individuálne a vidíte aj tak sa pýtam 😂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@buchca jedna vec je aktuálna hladina hcg a druha, ako bude stúpať. Čiže odber treba zopakovať o pár dní.