Vysadenie Duphastonu

raza
19. dec 2012

Ahojte. Určite je vás tu dosť takých,ktoré beriete, alebo ste v minulosti brali DUPHASTON.
Chcela by som od vás poradiť, ako ste ho užívali, resp. vysádzali. Mne môj doktor povedal, resp. odkázal po sestričke, že ho mám brať len do konca 12 tt. Avšak dosť žien mi vravelo, že ho vysádzali postupne. Napríklad bežne ho brali 2x1tabletku denne, no a po 12tt ho brali už len pol tablety denne. Bojím sa totoiž ho vysadiť hneď len tak, že to bude šok pre telo.. Ako ste to robili vy??

alena0305
19. dec 2012

@raza ja som ho brala pri oboch tehotenstvách ale nepamätám si či som vysadila hneď či postupne. To sa berie na hormonálnu podporu v prvom trimestri - potom funkciu preberá placenta. Môžeš aj postupne ale myslím, že tak do týždňa vysaď úplne.

raza
autor
19. dec 2012

@alena0305 ďakujem za odpoveď. Veď ja som to tak aj myslela, že do konca 12tt budem brať normálne a potom asi týždeň pol tabletky denne.

monika291
19. dec 2012

Ja ho beriem a moja doktorka povedala že sa musí vysadit postupne nie naraz,ze by som mohla zacat krvacat. Brala som 3krat denne teraz mi znizila na 2krat na tyzden a potom mam brat len po jednej tak mi to hovorila tyzden dozadu. Kým mi nedojde a potom uz ho nebudem musiet brat.

maminkakacenka
19. dec 2012

mne ho poradil vysadzat takto, uzivala som jednu celu rano a jednu celu vecer a pri znizovani davky, som mala zobrat po dva dni rano celu, vecer polku, dalsie rano celu, vecer polku, tretie rano polku a vecer tiez polku. Drzim palceky.

raza
autor
20. dec 2012

@maminkakacenka a potom už nič?

dievčence ďakujem veľmi za skúsenosti, pomohli ste mi, rozhodla som sa aj ja vysadiť postupne 🙂 A samozrejme vám aj vašim drobcom v brušku prajem veľa zdravia 😵

maminkakacenka
20. dec 2012

potom uz nic 🙂

maminkakacenka
20. dec 2012
strawberry17
24. dec 2012

@raza precitaj si pribalovy letak a podla toho sa zariad

katey
25. dec 2012

@raza ja som ho vysadila normalne. skoncilo mi balenie a uz som si nedala. a nic sa nestalo a to bolo mje telo veru nanho naucene uz dobry rok

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre