Ahojte, mali ste aj vy už v druhom mesiaci tehotenstva také vypuklejšie brucho od spodu? Som chudá, pred otehotnením som mala brucho vyšportované a úplne rovné ako doska, takže zrejme preto na sebe pozorujem zmeny, keďže už na brucho necvičím, ale nejde mi do hlavy prečo je už teraz väčšie, keď to logicky nemôže byť keďže plod je zatiaľ ako hrášok... nafúknutá sa necítim, nepribrala som, ale teda už obtiahnuté tričko si nemôžem dať.... Mali ste to tiež tak? Čím to je? Môže to byť fakt nafúknuté brucho aj keď sa necítim nafúknuto? Ďakujem
@anjelicek26 toto je moje 2.tehotenstvo a hoci som cca 8tt tak som nafuknutá ako v prvom v 3-4 mesiaci. Akurát dnes som pozerala fotky, že do jesene to neutajím 😀 hlavne pred zvedavymi ľuďmi z dediny, vždy som bola chudá. Hlavne nech je bábätko v poriadku.
Záleži aj od toho ktoré tehotenstvo to je. Ja som teraz tehotná 3x pred prvým tehu som bola chudá a bruško pomaly do 5 mesiaca nikde, pri druhom tehu som už v tretiom mesiaci neobliekla klaciké rifle a teraz v tretiom som ešte len 5+2 tt a brucho mam jak keby som bola už v 5 mesiaci. Každá sme iná :D a každé tehotenstvo je iné.
ahoj ja to iste som mala😀 chuda, brucho vysportovane, no od takeho 6tt-7tt som mala tiez take brucho ze som skoncila s uzkymi nohavicami trickami aj satami… necitila som sa nafuknuta ale brucho malo iny nazor
Ahoj, som na tom rovnako, niesom sice chuda, brusko som mala (nic extremne) aj pred tehotenstvom, ale zmenilo sa, je vypukle a tvrde, formuje sa. Tiez som v obdobi 10tt ale ze to asi dlho neutajim je uz iste. Prve tehotenstvo som utajila do 5 mesiacov. 😀 a teraz som na vahe dokonca aj schudla, napriek tomu telo sa zmenilo, a uz si musim kupovat nohavice lebo vsetko ma tlaci.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Plod je ako hrášok, ale maternica rastie. A vysoký progesteron spôsobuje nafúknuté brusko.. takže jedno z druhým..