Výpočet tehu týždňov

diaszoky
5. jan 2023

Baby dr mi povedala ze som 6tt. A 4 dni zo siedmeho tyzdna.. Ako zo siedmeho? Nieje to tak ze 6 tt a 4 dni? Ja som povedala, ze appka mi ukazuje podla ms uz 8 tt. A ona nato ze ved utekame len o tri dni. Vysvetlite mi to? Dakujem

raja95
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
gypsomilka
5. jan 2023

V tomto zaciatku je to uplne normalne. Neskor sa to moze este zmenit. Ja som mala pri prvom velky rozdiel a nikto neriesil nic.

diaszoky
autor
5. jan 2023

@raja95 aha cize siedmy ja som myslela ze prebiehajuci siesty a par dni nuz co som v toˇ
Novacik dakujem

ivver
5. jan 2023

@diaszoky ja som mala byť tiež podľa svojich výpočtov 5+4tt a som len 4+4tt je to podľa vás ok ? Dr videl aj gestacny aj zltkovy vak

gypsomilka
5. jan 2023

@diaszoky vzdy prve cislo cize tyzdne znamenaju ze uz si ten tyzden ukoncila. Cisla za su prebiehajuci dalsi tyzden

gypsomilka
5. jan 2023

@ivver stale je cas kolko krat sa babo alebo bijuce srdiecko objavia aj v 7-8tt. Ten rozdiel tyzdna sa naozaj upravia

diaszoky
autor
5. jan 2023

@gypsomilka jaj ze to uz je ukonceny siesty ok uz viem teraz dik😇🙏🏻

anavixy
5. jan 2023

Ved ked 6+4 tak to logicky musi znamenat ze preslo 6 tyzdnov PLUS 4 dni, to je siedmy tyzden prebiehajuci. Ked sa uvadza ze 6/4 to je 4. den zo 6.tt, ale to uz je zbytvona komplikacia pre nas zdravotnikov (gynekologovia to tak pisu pri prijme na sale, ked napisu 39/4 tak my deckari piseme ze dieta je 38. ukonceny tyzden, alebo 38+4), tebe staci vediet ze vzdy ked uplynie tyzden, tak zacina dalsi tyzden.

ella238
6. jan 2023

@gypsomilka ahoj ako si myslela ten veľký rozdiel čo si mala na začiatku?

gypsomilka
6. jan 2023

@ella238 Dr mi povedala ze mam rozdiel 10dni cca. Dala mi kontrolu hned o tyzden a tam sa to mierne upravilo a bolo to potom 6dni myslim. Boli sme aj u ineho dr a ten tiez dal ze 5-6dni rozdiel. Podla toho som potom uz isla aj rodit a nakoniec som aj prenasala

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre