Baby dr mi povedala ze som 6tt. A 4 dni zo siedmeho tyzdna.. Ako zo siedmeho? Nieje to tak ze 6 tt a 4 dni? Ja som povedala, ze appka mi ukazuje podla ms uz 8 tt. A ona nato ze ved utekame len o tri dni. Vysvetlite mi to? Dakujem
V tomto zaciatku je to uplne normalne. Neskor sa to moze este zmenit. Ja som mala pri prvom velky rozdiel a nikto neriesil nic.
@diaszoky vzdy prve cislo cize tyzdne znamenaju ze uz si ten tyzden ukoncila. Cisla za su prebiehajuci dalsi tyzden
@ivver stale je cas kolko krat sa babo alebo bijuce srdiecko objavia aj v 7-8tt. Ten rozdiel tyzdna sa naozaj upravia
@gypsomilka jaj ze to uz je ukonceny siesty ok uz viem teraz dik😇🙏🏻
Ved ked 6+4 tak to logicky musi znamenat ze preslo 6 tyzdnov PLUS 4 dni, to je siedmy tyzden prebiehajuci. Ked sa uvadza ze 6/4 to je 4. den zo 6.tt, ale to uz je zbytvona komplikacia pre nas zdravotnikov (gynekologovia to tak pisu pri prijme na sale, ked napisu 39/4 tak my deckari piseme ze dieta je 38. ukonceny tyzden, alebo 38+4), tebe staci vediet ze vzdy ked uplynie tyzden, tak zacina dalsi tyzden.
@gypsomilka ahoj ako si myslela ten veľký rozdiel čo si mala na začiatku?
@ella238 Dr mi povedala ze mam rozdiel 10dni cca. Dala mi kontrolu hned o tyzden a tam sa to mierne upravilo a bolo to potom 6dni myslim. Boli sme aj u ineho dr a ten tiez dal ze 5-6dni rozdiel. Podla toho som potom uz isla aj rodit a nakoniec som aj prenasala
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?