Ahojte baby chcela by som sa vás spýtať chcela bi som si dať výplň pier ale žiaľ zistila som že som tehotná. Nevadilo by to keby som si to dala aj tak urobiť neublíži to bábätku. Máte niektorá skúsenosti ďakujem za každú radu a odpoveď
@malenka0200 neodporúča sa ani botox ani výplň počas tehotenstva ani dojčenia .. Takze si počkaj, niektoré zdroje uvádzajú, že to skôr môže ublížiť tebe ako bábätku , ale tak, či tak by som neriskovala a žiaden normálny doktor ti nič nepichne , ak si tehotná
@malenka0200 nesla by som a ani sa to nerobi. Plus v tehotenstve tieto kyseliny velmi nasavaju na seba vodu. Vidno to na zenach, kt vyplne maju.
@zuza265 ja už výplň pier mám len som mala ísť dopichnut ale žiaľ zistila som že som tehotná preto sa pýtam že či bi to bábätku neublížilo
@malenka0200 opytaj sa gynekologa
@really8 opýtam určite zajtra k nemu akurát idem len som sa chcela tu žien spýtať či nemá náhodou niekto stým skúsenosť
Tehotenstvo je sivá zóna, neexistujú štúdie, lebo zákroky, lieky resp. väčšina sa netestuje na tehotných ženách. Gynekológ ti to môže schváliť, ale dermaventorolog ta pošle preč, lebo o maternici vie zhruba toľko čo ty. Stalo sa mi pri prasknutej slache, ze ma odmietli zoperovat kvoli tehotenstvu a gynekolog to okomentoval slovom "debily" a hned vytiahol x pripadov nehod a pod, kedy ina moznost nebola a vsetci zucastneni prezili. Osobne si myslim, ze na pery si počkáš, lebo ja keby len picham pery a povies mi ze si tehotna, tak si v momente predstavim masivnu alergicku reakciu, antibiotika, potrat ci poskodenie plodu a tato vizia by koncila mojim smutnym pohľadom z poza mreží. Nehovoriac, ze väčšina klinik to už má stanovené ako kontraindikaciu v zmluvnych podmienkach.
@malenka0200 úplne v pohode.
Ja chodím na botox od malej 3 mesiacov
Dojčila som skoro 4 roky.
Čiže si predstav, žeby som mala 4 roky čakať, neviem načo. Botox ostáva tam, kde sa picha a kyselina taktiež!
Nikomu nič nehovor a chod
@sono2 ďakujem vám pekne za odpoveď troška ma to potešilo
@malenka0200 veď si logicky zober, kam by sa dostala krajina do maternice, veď to nemá logiku.
@malenka0200 všimni si ze aj tie naše slávne influencerky keď boli tehotne mali pery ako kačica pretože celé tehotenstvo nešli na doplnenie pier
@mimuska328 ale tie kacacie pery nie su cerstvo po napichani?pred dopichanim nie su pery tenke?
Ale si tehotná a v tele sú rôzne hormonálne zmeny. Ako kozmeticka tiež nemôžem tehotným vykonávať prístrojové osetrenie a to pracujem s prístrojom po tvári. Farba na oboci nechyta dobre, gelove nechty nedrzia dobre...Môžeš dostať alergickú reakciu, bohvie co...ak zatajis ze si tehotná, ak sa niečo stane, tak všetku zodpovednosť preberas na seba. Stoji ti to za to?
@bessdonna sledovala som v tehu plačkovu, lacovu a almaksus a všetky vyzerali hrozne co samé aj okomentovali ze nemôžu ísť na dopichnutie skrz tehu a tým ze v tehu si naliata vodou tak sa to prejavi aj tam
@malenka0200 čo by tisíce z nás dali za to, aby boli "žiaľ" tehotné. Užívaj si ten dar, pery počkajú.
Neodporucam vam to. Uzivajte si tehotenstvo a nerieste taketo hluposti. Ja mam taku skusenost ze po vyplni pier cca po 3mes.od zakroku som mala opuch pocas toho ked som mala v tele virozu. Myslela som ze mi pery prasknu. Musela som brat lieky aby to odpuchlo a natierat kortikoidnou mastou. Tiez som nemyslela ze sa to skomplikuje. Vypln som musela rozpustit...nebrala by som to na lahku vahu pretoze neviete ako sa takyto obycajny zakrok moze skomplikovat. A tiez si myslim ze najdete kliniku kde vam to pichnu aj ked ste tehu, niekomu ide iba o peniaze
@nicoletta98 Plačkova keď bola tehotná bola 🫣
@mimuska328 almakus s dala teraz zase dopichnut a podla mna zbytocne, mala uz vacsie ako Plackova, skoda, lebo ked je to len dotuknute je to pekne, ale na pol tvare uz smiesne
@zobaka ja ju nesledujem už lebo mi prišla strašne múdra ako sa jej narodilo dieťa. Pre mňa vyzerá každá ako kačica s tými perami pokiaľ to žena ozaj nemá len decentne
@mimuska328 mam ju ako sledovanu, ale mamickovske povinnosti su uz mimo mna, mna inspiruje len jej postava, tu ma fakt dobru
@sono2 ale tam ide o tie pomocne latky, nie o samotnu kyselinu. Svoje rady tohto typu si nechaj pre seba. Hadaj asi preco ziaden seriozny doktor nepichne tehotnej kyselinu alebo botox. Nenecha sa totiz vyhodit z komory kvoli jednej sebeckej nezodpovednej tehotnej zenskej v pripade, ze by dostala anafylakticky sok, nekrozu a podobne. V tehotenstve reaguje imunitny system inak a nikto nevie predpovedat pripadnu reakciu organizmu. Preto sa kyselina a botox v tehotenstve a pocas dojcenia nepichaju!!!
A pokial si jazykovo zdatna, zistis, ze to v ziadnom pripade neodporucaju ani europski ani americki lekari, nielen ti slovenski.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?