Vymiznutie tehotenských príznakov

lucikee
11. apr 2023

Ahojte, toto je moje 2 tehotenstvo. Od začiatku je úplne iné ako to prvé (tam mi bolo od 7 do 11 tt zle ma žalúdok a strašne mi všetko smrdelo) teraz nastúpili nevoľnosti na konci 8 tt a ustupili v polke 9 tt. Bolo mi celkovo menej zle, len ma pobolieval žalúdok a boleli ma prsia. V polke 9 tt mi zostalo uplne fajne, vôbec som sa necitila tehotná, boli sme v zahraničí a celkovo som mala iné myšlienky. Dnes zacinam 10 tt. vcera ma trosku večer bolel zaludok ale keď som sa najedla mi to hned preslo.. bradavky ma stale bolia na dotyk, v brusku ma nic neboli (predtym ano)
. Myslite ze je to ok? Strašne sa bojim MA, dokonca sa mi o tom aj sniva 😭 kontrolu mam az o 2 tyz

dominidi
11. apr 2023

@lucikee samozrejme ze je to ok, nestresuj sa, tiez mi vsetky priznaky vymizli zo dna na den 🙂

ivik4
11. apr 2023

Neviem ci to pomoze ale ja som priznaky mala aj ked MA uz prebehol takze riadit sa priznakmi je nic . A zmiznutie priznakov nieje ziadny problem. Ked sa tak bojis kup si napriklad angelsounds

alex666
11. apr 2023

@lucikee chapem ta, som na tom rovnako. Toto je moje tretie tehotenstvo. Pri prvom dietati mi bolo cely cely prvy trimester ale aspon som vedela ze som tehotna 🙂 Potom som mala jeden potrat a teraz som zase tehu, no citim sa celkom ok, nevolnosti minimalne...tiez neviem vydrzat do dalsej kontroly...

snazilka_bio_mamka
11. apr 2023

ja som to bohužial tak mala pri MA ale to nemusi nič znamenať, nestresuj sa. Kedy mas kontrolu?

lucikee
autor
11. apr 2023

@snazilka_bio_mamka až o 2 tyzdne 🙄

cookie29
11. apr 2023

Ja to poviem takto, mala som kontrolu u lekara vecer, vsetko ok, srdiecko bilo, miery super, priznaky boli a v noci MA. Takze priznaky/nepriznaky to nic neznamena. Kazde tehu je ine a nie je dovod mysliet na najhorsie. Skus sa uvolnit a tesit.

domka222
11. apr 2023

Každé tehotenstvo bolo iné. Ale strata príznakov v tak skorom týždni u mňa znamenalo MA

petruska173
12. apr 2023

Tie príznaky jak prišli, tak odišli a znovu prišli. Ja som teda nemala žiadne okrem vynechanej ms a bolelo ma brucho. V nejakom 8tt zrazu prestalo bolieť, cítila som sa tak normálne, "netehotne". Po pár dňoch sa bolesti vrátili a trvali až do 17tt. Všetci ma strašili že to nejni normálne keď nemám nevoľnosti, nepriberam, negrciam od rána do večera atď. Treba veriť svojmu telu a malinkemu že bojuje a keď má byť s nami tak aj bude.

ness222
16. apr 2023

@lucikee ahoj, drzim silno palce aby bolo vsetko ok 🤞a neboj sa vsetko zvladnes ! Ja som mala bohuzial MA v 8.tyzdni a priznaky som nemala skoro ziadne pocas celeho tehotenstva akurat ma prestalo tak boliet v podbrusku taka ta roztahovacna bolest ( co som az si spatne uvedomila, dokym som sa nedozvedela o MA neuvedomovala som si to, mala som pocit ze je vsetko v poriadku) . Aj tak to nijako neovplyvnis, ked sa babo ma udrzat udrzi sa a ked nie tak mozes aj cele dni prelezat a jest tu najzdravsiu stravu sveta neudrzi sa :( tiez inak som mavala nocne mory o potrate skoro cele moje kratke tehotenstvo, strasne som sa toho bala ze sa mi to stane, a ked som sa dozvedela o MA hned zle sny skoncili, takze ja to beriem ako taku predzvest.

kvietocek89
28. máj 2023

Ja mam tento proble. Teraz v 7+4 tt. V pondelok som bola u Dr a vsetko ok. Srdiecko bilo. V utorok mi bolo tak neznesitelne zle ze som skoro zomrela. Aj som zvracala aj cely den uplne zle. Od stredy som sa citila lepsie, potom zas dosli take lahdie nevolnosti a od ccera sa citim fakt dobre. Prsia bolia, brucho sem tam pobolieva ale uz mam strach ci je vsetko ok kedze sa citim v pohode. K dr mam ist az 6.6 a zas nechcem tam stale vyvolavat a dramatizovat..

zzzza
14. sep 2024

@lucikee ako ste dopadli

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre