Babule,potrebujem poradit....podla poslednej menstruacie som 5+3tt....k lekarovi idem v utorok....uz dva tyzdne pred ocakavanym terminom menstruacie ma strasne boleli prsia,boli napnute...odvcera vsak prsia boliet prestali,nie su napnute,su beznej velkosti....myslite,ze to nemusi znamenat nic zle???v r.2011 som mala MA,takze mam obavy....nasadila som pred troma dnami aj magnezium,moze byt ten ustup priznakov sposobeny aj tym???nevolnosti som doteraz nemala,ale tie som nemala ani pri jednom dietati....velmi pekne dakujem za kazdu radu,skusenost a nazor....spinenie ziadne,bolesti tiez nie
@mata128 mne nebolo zle vôbec.. ale prsia ma boleli tak veľmi striedavo... 2-3 dni ako keby ma rezali za živa, potom to na týždeň prestalo ako keby sa nič nedialo.. potom zas.. ráno som sa zobudila a môjho muža zobudil môj výkrik, že: "čo to má byť???" ako obarená som pozerala na seba do zrkadla, čo mi to na hrudi do rána narástlo a "nevošla" som sa do žiadnej svojej podprsenky.. zas týždeň bolesti, také, že som sa šla zblázniť a potom zase nič.. u mňa to bolo v takých návaloch... takže naozaj to nemusí nič znamenať.
Ale ak si z toho nervózna, tak pokojne choď za lekárom... povedz mu, že máš strach, preto lebo.. ak je normálny, tak to pochopí.
Js by som sla hned...lebo moze aj nemusi to byt problem..u mna toto co popisujes bol zaciatok konca...dokonca 2x
@mata128 na prácu sa vykašli.. zahraj divadlo, že Ti je zle a choď...ja tieto simulácie síce z duše neznášam, ale keď si raz tehotná a proste máš z toho strach, tak choď a nezaoberaj sa prácou.
Aj mne sa to stalo na začiatku a uz sme v piatom mesiaci
Mna tak prestali boliet prsia a bolo to MA dva krat😑chod cim skor. Dufam.a drzim palce aby to nebol tvoj pripad
Mna prestali boliet prsia v den prvej meskajucej ms a do dnesneho dna ma nebolia, len mi casom stmavli bradavky a zvacsili sa prsia, ale tiez to nebolo hned...
@mata128 Ahoj,už niečo vieš, ako si na tom? Ja som dnes 5+1, do včera som mavala nevoľnosti, bola som unavená a včera som bola celý deň na nohách bez problémov, ani zle mi nebolo a dnes som tiež úplne ok. Prsia má boleli v noci, teraz ani veľmi nie. Zajtra idem k dr. ale nervózna som s toho 😞
Ja to isté pri prvom trhu zmyzli príznaky a bol to MA
ja som nemala žiadne príznaky len mi meškal menzes, takže príznaky môžu byť, nemusia, sú, nie sú atď. Uvidíš podľa vyšetrenia. Už len pekne trpezlivo čakať 🙂
@mata128 bola som ráno u dr. Všetko podľa soňa vyzera ok. Veľkosť sedí podľa termínu. Plod ale ešte nevidela iba gest. vak a žlté teliesko ale je to vraj ok. Nič viacej mi k tomu nepovedala, že pokiaľ nekrvacam, nemám sa čoho báť. Príznaky sú u každého individuálne, takže mohli kľudne zmiznúť. Kontrolny uzv 23.12. Daj zajtra vedieť ako si dopadla, držím palce.
@mata128 No super, dobre to dopadlo, teším sa s tebou. Ideme ďalej! !! 💗 Ja som včera hodila večer takú šablu 😝 tak mi bolo zle, ale zároveň som z toho strašne spokojná že sa mi nevoľnosti vrátili. A už cítim, že to ide na mňa zase. Manžel tiež taký usmiaty ako lečo okolo mňa behal a vodu nosil. Prvé tehotenstvo som si takto odvracala 2,5 mesiaca pravidelne každý večer a tak už máme natrénované a ešte sme to po tých rokoch nezabudli 😀
Ahojte, aj ja mám podobné obavy, mala by som dnes byť 6+4tt, u lekára som bola ešte minulý tždeň, všetko bolo v poriadku, dokonca už vraj bola aj nejaká akcia srdiečka....ale príznaky okrem citlivých prs nemám takmer žiadne...ešte na začiatku som mala takú tú hrču v krku, ale vôbec som nevracala...a teraz nič...možno mi len trochu menej chutí jesť, ale všade čítam či to nemôže byť MA ...na kontrolný ultrazvuk mám ísť až 2. januára ...tak sa snád dovtedy nezbláznim...trochu sa utešujem, že možno patrím k tým šťastným ženám, čo im nebude zle...ale nie vždy to zaberá :(
@daniela2011 vies co,u nas akcia este vidno nebola,ale teda u mna posledne dva dni katastrofa....vraciat nevraciam,ale zle mi je zo vsetkeho na co pozriem,no a zacitit cigaretovy dym,katastrofa...ja som zboznovala kavu,teraz si na nu ani nespomeniem,je mi po nej tazko....podla poslednej mens sme 7+1
@mata128 zdravim, viem ze uz je to davno, zaujimalo by ma vsak ci vsetko dobre dopadlo u vas 🙂 dakujem
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja osobne by som isla aj skôr k lekárovi,ked mas nejaké pochybnosti,normalne by som mu vysvetlila,ze si mala obavy,urcite to pochopí .