Vymiznutie príznakov tehotenstva

26. dec 2023

Ahojte, cakame druhe babatko, som teraz v 10 tt. Od asi 7 tt mi byvalo zle, cely den nevolnosti, vecer vracanie. A posledne 4 dni to prechadzalo, uz som nevracala a uz mi ani nie je tak zle.
Pri prvom tehotenstve som si to pekne odvracala, az v druhom trimestri to pominulo.
A teraz stresujem, ze ci sa dietatku nieco nestalo, ked sa mi uz takto lepsi. Na kontrolu idem zajtra, ale velmi sa bojim tej vety - srdiecko uz nebije :(
Alebo je to podla vas ok? Ze v 10 tt vracanie prejde?

colsami
26. dec 2023

Bud rada ze Ti je lepsie. Co by som dala za to ze mam uz v 10tt klud 🙂
Kazde tehotenstvo je ine, neznamena to ze babu nieco je.

deti95060810
26. dec 2023

a vymizli aj ostatné príznaky tehu? bolestivé prsia apod.?

diewcatqoo
26. dec 2023

U mna priblizne v tomto tyzdni vymizla bolest prs. Na kontrole lekarka oznamila, ze nebije srdiecko. Ale zle mi bolo statocne aj nadalej. Este aj par dni po kyrete ma napinalo na zvracanie. Teraz som znovu tehotna a zle mi vobec nebyva.
Kazde tehotenstvo je ine, neda sa to vobec porovnavat. Ak ti vymizli priznaky, nemusi to nutne znamenat, ze prestalo bit srdiecko. Bohuzial, ak sa nieco ma stat, tak sa stane a neovplyvnis to. Asi by som vydrzala do zajtrajsej kontroly a snazila sa nemysliet na zle. Stres babatku skodi. Drzim palce, nech zajtra vsetko dobre dopadne.

jaskolka
26. dec 2023

Tehotenské príznaky sa môžu meniť, môžu miznút, môžu sa vrátiť a môžu prísť a úplne nové. To vôbec nezávisí od toho, ci "bije alebo nebije srdiečko".
Ja som mala prvý krát MA, príznaky som mala stále. Potom dve bezproblémové tehotenstva, príznaky mi zmizli z dňa na deň, a bolo to úplne v poriadku.
Takže zbytočne sa nestresuj, to je najhoršie, co môžeš robiť, aj tak v podstate nemôžeš nič ovplyvniť. Bude tak, ako ma byť.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre