Ahojte. Som 9+6tt a vymyzli mi niektoré priznaky. Napr už mi nebýva ráno vôbec zle. A ani unavená už niesom. Prsia ma boli stále ale ani bruško už nemám také nafúknuté. Prosím vás je to v poriadku alebo sa mam báť? Nemôžem ísť k DR lebo som aktuálne na dovolenke. Ale bojím sa lebo už som mala MA. Ďakujem za odpovede
niektoré príznaky ani vôbec nemusíš dostať - napr. ako má alebo mala tehotná kamarátka...
príznaky po čase môžu odoznieť popr. nastúpia zas iné...
užívaj si dovolenku a mysli pozitívne...
@deti95060810 ďakujem. Len som sa kus zľakla. Lebo nerozmýšľal ale dnes má napadlo ze ešte keď sme odleteli tak mi strašne bolo zle a potom už vôbec nič. Sme to tretí deň a nič.
@januska12323 dakujem
Je to v poriadku aj ja som takto mala
Pozri,raz sa stratili skoro všetky a bol to MA. Pri ďalšom sa stratili,znova objavili a bolo všetko ok
@marion30 ďakujem.
My ked sme tiez teraz leteli na dovcu, tak mi bolo prekvapivo dobre a ako nahle sme sa vratili zase zle :D
@x_mery_x mne hneď na letisku strasne zle prišlo a odvtedy nič ani tuk.
Neviem ale myslim si ze keby bolo zle tak by si na 90%zacala spinit krvacat teda ja som to tak mala 😪 bud rada ze ti neni zle. Momentalne som 2x tehu v 9+3 a tiez mi nic uz neni okrem bolesti a velkosti prs som jak dojna krava :/ silikony a tehu nic moc 😃😃😃
Bud rada.
Ahojte babky vcera som zistila ze cakam babo teda dufam je to tak ked test ukazal 2 ciarky a 1az 2
Nemam ziadne boleat prs nemam nic len kramy meskaju fakt mam strach ci je vsetko v poriadku som po 2 potratoch tak sa uz bojim ze je zaaujimave ze nic necitim z bolesti
@7tinka7 vrav mi niečo o silikonoch 🤣🤦♀️
Ja mam presne toto iste,ako som dosla na dovolenku a zacal 10.tyzden,komplet odisli priznaky(len teda mi ostala bolest bruska skrz roztahujucu sa maternicu par krat do dna).Takze mega vyplasena,uplne si “uzivam”dovolenku😄,ale som sa docitala,ze po 10.tyzdni sa uz hcg moze ustalovat a s tym ustupia nevolnosti.Tak dufam,ze vsetko je ok,ale pocitam dni do poradne😂
@pet888 ja už dlho nemám bolest podbruska za to ma kvalitné nafukuje. Ale to ze mi už zle nebolo ma vystrasilo. Ďakujem ti za článok. Som kludnejsia.
Môže to byť v poriadku a aj nemusí. Po dovolenke zbehni k dr.
@tianna mam kontrolu v piatok budúci týždeň.
Držím palce, snáď je všetko v poriadku 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Nič to neznamená príznaky prichádzajú a odchádzajú.