Vlčí hlad v prvom trimestri

ejka87
14. sep 2020

Zdravím spolutehuľky.
Pomalinky ale isto končíme prvý trimester a ja som nonstop hladná. Čím zaháňate hlad?
Nechcem pribrať tak, že sa nebudem môcť obuť onedlho 😀😀😀

dagmar13
14. sep 2020

@ejka87 hlad nezazenies,jedz malo a často v ďalších mesiacoch už to také nebude😄 a hlavne veľa vody pit

daniela1911
14. sep 2020

@ejka87 ja som mala prvý trimester taký hlad (najmä keď som šla z práce), že má až naťahalo na zvracanie. Na obed som mávala najmä šaláty zeleninové + mäso, nie kvôli váhe, ale mala som na ne strašnú chuť. No večer som si dávala pravidelne cesnakovú bagetu s niečím 😀 a to som ešte schudla.. čiže nie vždy to je len o zdravých jedlách. Aj keď samozrejme vyvážená strava je potrebná.
Ak nemáš problém so žalúdkom, daj si surovú zeleninu, dobre sa chrumká pri telke 🙂

deti95060810
14. sep 2020

@dagmar13 najmenej sa priberá v prvom trimestri a potom okolo 30 tt sa priberá neskutočne.... tak potom nechápem tvojej odpovedi....🙄

denda007
14. sep 2020

@deti95060810 ja som tiež pribrala najviac v prvom trimestri tak čo je na tom divné 🙂

deti95060810
14. sep 2020

@denda007 že drvivá väčšina najviac priberie v 2-3 trimestri t. j. okolo 30 tt

dagmar13
14. sep 2020

@deti95060810 ale ja som nemyslela priberanie,ale vlci hlad....

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre