Vlčí hlad

kajka21
7. nov 2024

Zdravím, zažívala niektorá z vás stále hlad? Lenže ja mám taký problém že mi je zle na zvracanie kým sa nenajem potom sa najem a som stále hladná a stále mám kŕče od hladu a keď si dám ešte tak už mi je zas zle že som plná a vôbec sa mi nedá odgrgnut že by mi bolo lepšie 😂😅 čo mám robiť, čo by mi mohlo pomôcť? 😂 Alebo to musím proste pretrpieť..?😀 Ďakujem za odpovede 🤗🥹

ivik4
7. nov 2024

Pretrpela som

gulicka277
7. nov 2024

@kajka21 menšie sústa celý deň nič iné som nerobila len chodila a jedla sucháre, maslové keksy, rožok chleba som nemohla ani vidieť s maslom a šunkou 😂 a najhoršie to bolo na Vianoce priateľ mi doniesol medovníky od maminy a ja som ich schuti zjedla za tým mandarinky ale 3 a nakoniec to skončilo na dne záchodovej misy

deti95060810
8. nov 2024

skús hroznový cukor...

kajka21
autor
8. nov 2024

@gulicka277 ja to mám horšie lebo mám celiakiu a hľadám po dome že čo by som zjedla 😢 dala by som si chlieb s maslom a šunkou ale tu moc bezlepkové chleby nepredávajú len raz za týždeň majú a to ak nepôjdem hneď ráno tak nebudem mať lebo donesú tak len 3 chlebíky. Včera som zjedla veľký tanier paprikašu všetci pozerali po mne že to nezjem že to koľko som si nabrala a ja som to zjedla a bola som stále hladná 🥲😢😂😂😂

kajka21
autor
8. nov 2024

@deti95060810 skúsim ďakujem

gulicka277
8. nov 2024

@kajka21 jooj no ja som musela mať aspoň raz za týždeň kapustu, knedľu a mäso 😂 a to vždycky som naložila dve porcie a hneď som si s tým sadla pred telku a jedla však to tak aj dopadlo potom že 20kg plus 😂😂 Ale úplne najviac mi šli zavináče a baranie rohy čo ja som v živote predtým ani nechcela a teraz úplne a už ozaj keď ma štvalo že toľko jem som cmulala kocku ľadu

spanielka44
8. nov 2024

Ja som mala v prvom trimestri to iste lenže s tým že mne bolo zle tak sa mi toho veľa zjesť chvalabohu nedalo ale teraz? 😆 som v 28tt a jem všetko rad radom 😂 nedá sa dako odolať všetko je take lahodné už som pribrala 10kg z toho za posledné 2 týždne 3kg 🤭

linda5678
8. nov 2024

@kajka21 naozaj len mensie susta a pravidelne, kazdu hodinu nieco male, aby si mala stale nieco v zaludku. A na odgrgnutie ja odporucam coca colu alebo perlivu mineralku, len musia byt cerstvo otvorene. My sme preto kupovali mini balenia, plechovky, kedze cola mi nechuti ale na toto bola idealna a pomahala. A uz len preckat, drzim palce🤞

kajka21
autor
8. nov 2024

@linda5678 no áno ani mne coca cola moc nechutí ale skúsim to, ďakujem

kajka21
autor
8. nov 2024

@gulicka277 och joj to ja som mala už pred tehotenstvom 10kg nadváhu snáď veľa nepriberiem 😂 mám 150cm a nechcela by som mať 80-90kg 🥲😂 ale no čo sa dá robiť... Uvidíme no 😅😀

kajka21
autor
8. nov 2024

@spanielka44 joj 🫣 to nič veď hlavne že chuti 😀😅 len ja ani neviem čo jesť keď nemôžem hocičo kvôli cekiakii ale čo už 😀

gulicka277
8. nov 2024

@kajka21 to je aj podľa genetiky neboj nič nemusí to tak byť vôbec a aj keby som si istá že to rýchlo zhodíš ☺️😂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre