Vitamíny v prvom trimestri

szanducika
20. mar 2021

Ahojte kočky.
Aké vitamíniky beriete ?
Ďakujem 🙂

aurorastone
20. mar 2021

ja som brala femibion 1, teraz už 2

diaalex
20. mar 2021

@szanducika brala som a aj beriem femibion 🙂

jaja8_9
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja8_9
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
jaja8_9
20. mar 2021

@szanducika zatiaľ iba kyselinu listovú 🙂

zanetakovacsova
21. mar 2021

@szanducika odporúčam Femibion 😇tam sú všetky vitamíny ktoré bábo potrebuje na správny vývin ❤️

pallovas
21. mar 2021

Femibion 🙂 q mne dala ženská vzhľadom na covid situáciu ešte navyše vit C, vit D, Mg a probiotika

miirka123
22. mar 2021

@szanducika ja tiež femibion 1 a probiotiká sem tam ☺️

1medvedik1
22. mar 2021

@szanducika femibion 1. Odporučil mi lekár

grandzero9
23. mar 2021

tiez mam s Femibionom dobru skusenost, mas v nom vsetko, co potrebuje babatko, aby bolo vsetko v pohode, aby spravne rastlo a to je podstatne 🙂

victora
25. mar 2021

Ja som lekarke hovorila, že užívam Femibion1, hlivu ustricovú, C a povedala že by som mala pridať aj D najmä kvôli Covidu 😊

ellemell
27. mar 2021

@victora To ešte aj zvlášť céčko aj déčko? Ja som toto vôbec neriešila, ale tak je pravda, že keď ja som bola tehotná, tak nezúrila všade navôkolol ešte aj takáto pandémia. Lebo myslím, že v tom doplnku je všetko, čo potrebujeme keď sme tehotné a čo potrebuje bábätko najmä. 🙂

grandzero9
29. mar 2021

@ellemell tak teraz je to vsetko trochu ine, ale ja si myslim, ze ani s vitaminmi to prehanat netreba. Hovori sa, ze vsetko s mierou a ja sa tym riadim za kazdych okolnosti 🙂

puszomuszo
29. mar 2021

ja som sa asi pred 3 tyzdnami zucastnila online lekarskej prednasky v ramci firmy s ktorou pracujem na temu vitaminy v tehotenstve alebo ak sa nedari ......a tam spominali ze kyselina listova je velmi dolezita kvoli chrbtici dietata, vela vlakniny, a ine, je to na dlho ale ak by ste mali zaujem dalsie info poslem do spravy a viem poslat aj stranku kde si to viete pozriet aj sama a objednat priamo od firmy. 🙂

grandzero9
29. mar 2021

@puszomuszo ano, je velmi podstatna, tiez som si vela o tom zistovala, ale teda dobre je uzivat doplnok, ktory obsahuje aj metafolin, co je aktivna forma kyseliny listovej, tu telo skor vyuzije, lebo co pocuvam, tak je uz celkom dost zien, ktore maju problem s vyuzitim kyseliny listovej ako takej, ze telo ju nevie efektivne vyuzit jak by malo

modrakobyla007
31. mar 2021

@victora ale c a d je uz aj v tom femibione, nie? Tak to je dobre este navyse brat?

moniika268
31. mar 2021

Tiež som brala Femibion 1, probiotika a kalciovy sirup 😊

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
ellemell
1. apr 2021

@modrakobyla007 Tiež som sa nad tým pozastavila, lebo akože ja som za vitamíny, to bez debaty, lebo neraz mi pomohli a som sa vďaka tomu cítila dobre. Ale za deň by sme mali prijať isté množstvo vitamínov a nejako to nepreháňať, všetko s rozumom.

pallovas
1. apr 2021

@modrakobyla007 doktorka mi povedala že tam je malé množstvo vit.C a vit D a hlavne teraz kvôli kovidu treba dávku pre istotu navýšit

pallovas
1. apr 2021

@modrakobyla007 napr. Vitamínu D by mala prijať ako dospelá osoba 50mikrogramov alebo 2000UI.....femibion má len 20mikrogramov

A vit. C by si mala prijať 500mg a femibion má len 110mg

victora
7. apr 2021

@modrakobyla007 Je C aj D vo Femibione ale tak lekárka povedala že kľudne môžem ale odvolávala sa najmä na koronu s tým že ja denne cestujem vlakom a autobusom tak sa chránim. Zatiaľ žiadne problémy nemám uvidím čo ukážu odbery a testy 16.4. 😊

victora
7. apr 2021

@ellemell Vo Femibione je v podstate všetko ale C som užívala dávno predtým a D je teraz najmä na imunitu. Nechala som si poradiť od lekárky snáď vie čo hovorí 😂😂😂

pallovas
9. apr 2021

@victora ano je tam všetko ale ako som písala vyššie..doktorka mi to tak vypísala na papier prečo..koľko by sme v takomto vírusovom období mali užívať a koľko reálne obsahuje femibion 😉

victora
11. apr 2021

@pallovas Tieto čísla som konkrétne nevedela. Ďakujem za info 😉

lulula12
26. apr 2021

@pallovas Kiezby toto obdobie uz skoncilo. Aby sme sa nemuseli tak obavat, ja tiez teraz som si vitaminy nasadila, lebo sme sa opat zacali snazit, tak dufam, ze opat nam vitaminy prinesu dobre spravy 😝

pallovas
26. apr 2021

@lulula12 držím palčeky a verím, že sa čoskoro podarí

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre