Ahojte kočky.
Aké vitamíniky beriete ?
Ďakujem 🙂
@szanducika brala som a aj beriem femibion 🙂
@szanducika zatiaľ iba kyselinu listovú 🙂
@szanducika odporúčam Femibion 😇tam sú všetky vitamíny ktoré bábo potrebuje na správny vývin ❤️
Femibion 🙂 q mne dala ženská vzhľadom na covid situáciu ešte navyše vit C, vit D, Mg a probiotika
@szanducika ja tiež femibion 1 a probiotiká sem tam ☺️
@szanducika femibion 1. Odporučil mi lekár
tiez mam s Femibionom dobru skusenost, mas v nom vsetko, co potrebuje babatko, aby bolo vsetko v pohode, aby spravne rastlo a to je podstatne 🙂
Ja som lekarke hovorila, že užívam Femibion1, hlivu ustricovú, C a povedala že by som mala pridať aj D najmä kvôli Covidu 😊
@ellemell tak teraz je to vsetko trochu ine, ale ja si myslim, ze ani s vitaminmi to prehanat netreba. Hovori sa, ze vsetko s mierou a ja sa tym riadim za kazdych okolnosti 🙂
ja som sa asi pred 3 tyzdnami zucastnila online lekarskej prednasky v ramci firmy s ktorou pracujem na temu vitaminy v tehotenstve alebo ak sa nedari ......a tam spominali ze kyselina listova je velmi dolezita kvoli chrbtici dietata, vela vlakniny, a ine, je to na dlho ale ak by ste mali zaujem dalsie info poslem do spravy a viem poslat aj stranku kde si to viete pozriet aj sama a objednat priamo od firmy. 🙂
@puszomuszo ano, je velmi podstatna, tiez som si vela o tom zistovala, ale teda dobre je uzivat doplnok, ktory obsahuje aj metafolin, co je aktivna forma kyseliny listovej, tu telo skor vyuzije, lebo co pocuvam, tak je uz celkom dost zien, ktore maju problem s vyuzitim kyseliny listovej ako takej, ze telo ju nevie efektivne vyuzit jak by malo
@victora ale c a d je uz aj v tom femibione, nie? Tak to je dobre este navyse brat?
Tiež som brala Femibion 1, probiotika a kalciovy sirup 😊
@modrakobyla007 Tiež som sa nad tým pozastavila, lebo akože ja som za vitamíny, to bez debaty, lebo neraz mi pomohli a som sa vďaka tomu cítila dobre. Ale za deň by sme mali prijať isté množstvo vitamínov a nejako to nepreháňať, všetko s rozumom.
@modrakobyla007 doktorka mi povedala že tam je malé množstvo vit.C a vit D a hlavne teraz kvôli kovidu treba dávku pre istotu navýšit
@modrakobyla007 napr. Vitamínu D by mala prijať ako dospelá osoba 50mikrogramov alebo 2000UI.....femibion má len 20mikrogramov
A vit. C by si mala prijať 500mg a femibion má len 110mg
@modrakobyla007 Je C aj D vo Femibione ale tak lekárka povedala že kľudne môžem ale odvolávala sa najmä na koronu s tým že ja denne cestujem vlakom a autobusom tak sa chránim. Zatiaľ žiadne problémy nemám uvidím čo ukážu odbery a testy 16.4. 😊
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ja som brala femibion 1, teraz už 2