Ahojte prosím vás dostala som chuť na “wifonku” polievku ..myslite že môžem ?
V mojom druhom tehotenstve som do 12. tyzdna trpela sialenymi nevolnostami. Vracala so zo vsetkeho, cely den, az tak, ze sla von zlc. Tolerovala som 3 potraviny: 1) maly kusok tmavej cokolady 2) zeleninovu wifonku 3) cokoladovy Nutridrink. Na tychto 3 veciach som prezila 3 mesiace... Pri pokuse zjest nieco ine nasledovalo okamzite prudke vracanie, az kym nesla von zlc. Takze ja som wifonku jedla a to denne. Ale musim povedat, ze relativne male mnozstva, celu som ju nikdy nezjedla. Moj jedalnicek bol asi taky, ze ranajky 1/3 Nutridrink, desiata kusocek cokolady, obed asi tretina-polovica wifonky, vecera 1/3 Nutridrink. Pochopitelne, dost som schudla.
@simsalabim ja som to mala úplne rovnaké.. do 11 týždňa som vracala 24/7.. a čo sa jedla týka tak tiež nutridrink čokoláda a vanilka a detská výživa ... schudla som 7kg ale tak verim že to sa upraví ... skúšali mi vývar dávať aj wifonku ale mne to strašne smrdelo.... doteraz je to tak...
Raz som si dala
Si tehotná...nie chorá ☹ Ach jááááj 😅 Každá tretia tu zakladá diskusiu na tému "som tehotná...môžem mäso.....môžem syr....môžem zeleninu ?" Ženy preboha, treba používať zdravý sedliacky rozum .
Uvarilo by som klasicky vývar a tým horúcim zaliala tie rezance, keď už máš chuť.
Občas mi to v prvom trimestri vyslovene pýtalo, nejedla som ju ale každý deň. Potom ma to už vôbec nelákalo, skôr opačne. Čiže ak Ti to pýta, nevidím problém ju zjesť.
ja som stale tlacila sackove "kura na paprike" 😁
Ja som na vifonke fycala celé tehu 😜 nepomohla som si mala som na ňu chuť a vždy mi dobre padla 🙂 len si daj na čo máš chuť .
1.trimester vifonka bola jedna z mala potravin,co som do seba dostala..teraz som uz 3.trimester a ked mi pride na chut,tak si dam..
@mattyhoperfecteli mozem sa opytat preco? pokial sa nemylim neodporuca sa nadmerna konzumacia... ale inac je to latka bezne pritomna, dokonca nas organizmus ju sam vytvara.
Ja si dávam vždy keď na mňa lezie nádcha...proste mam na ňu vtedy chuť 😂jedna raz za čas ti neuškodí...to by si nemohla nič jest..je to hnus ale to je aj x ďalších vecí ktoré jeme denne
Ja som jedla, ale nechuti mi 31tt
Vifonka je ultra nizko nakladova polievka. Z nich som uz vyrastol. Odporucam korejske, ich obchody ich maju aj 50 druhov na vyber, napriklad:
http://www.happywok.sk/p/2556/rezance-neoguri-s...
Inak su to asi 3x tazsie/vacsie balenia, rozne rezance, kvalitne prisady, rozne chute a komu vadi glutaman tak vacsina tychto korejskych ho ani nema.
@simsalabim a bábätko bolo úplne v poriadku? Myslím hlavne kvôli tomu chudnutiu....
@abcmajacba ano, po prvom trimestri som pribrala. Ved ono v zaciatkoch aj tak toho vela z tela matky nepotrebuje.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
to by nemali jest ani netehotne, taka zdrava je, ale jasne, mozes