Vidíte to tak niečo ? Doktor povedal že není si istý ale asi chlapec. Ja sa divím lebo ja tam nič nevidím.
@stellarstar Mne je to jedno hlavne nech je len zdravé, len som sa chcela opýtať lebo to je skoro som v 10tyzdni.. A ja som si myslela že to je nožička.
No v 10tt sa vôbec udivujem, ako si doktor trúfa odhlaovať pohlavie 🤣🤣🤣 .. pohlavie je odhaliteľné až okolo 18tt už na 100% ..
@dadka1997 Však práve 🤣
Akoze podla coho to chces ty vidiet?? Ved my laici sa v tom nevyzname… ja napr tam nevidim nic co by naznacovalo chlapceka.. ale ak to vidi doktor a trufa si hovorit, tak ok. Ja a myslim ze vacsina z nas nemoze z tejto fotky tusit co to bude
fuha celkom skoro ti povedal. Ja som 24 tt a moj doktor stále nevie :D
@stellarstar na základe čoho to vyzerá na chlapca?
Pohlavie sa dá určiť na základe sklonu močovej trubice. Niektorí lekári to vidia skôr, ale však sám ti povedal, že si nie je istý.
Mne tiež povedal už dosť skoro, že obe budú dievčatá, ale že na 100% to bude až po pôrode.
Som v 15tt a lekárka si nie je istá vôbec.Je to skoro.Sama povedala, že pohlavné orgány su malé.
Najprv videla dievča a potom 5krát chlapca.No a vyber si 🤣
Ja 33tt a stále neviem pohlavie 😃
@mishelin713 presne tak.Mne vsetky deti urcili uz v 12.tt a nemylili sa.
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Áno vyzerá na chlapčeka ale ešte vyčkaj