O týždeň idem na ďalší tak uvidím len by som chcela vedieť či tam niekto vidíte dve viem že je to skoro ale aj rak skúsim. Ďakujem za odpovede.
@vevericaxxl a lekár videl čo ?
@simona1998 Že je to ešte skorý týždeň o týždeň idem znovu ale že vyzerá že sa tvoria dve.
@venom19 Aj ja preto som sa len chcela opýtať či sa stým niekto stretol ☺️
@vevericaxxl tiez tam vidím dve machulky , uvidíme 🙂
Áno, stretla úplne na začiatku tehotenstva. Nakoniec to druhé bol hematóm 😀
@simona1998 Ďakujem ☺️
Áno tvoria sa 2
Naľavo machula, napravo ryba s tvárou 😁
@vevericaxxl 8 tyzden. U mna. Dost nekvalitny ultrazvuk u teba. Mne uz bolo zretelne v 6. Tyzdny vidiet 2 plody
@mirka17 mne povedala že to podľa beta-hCG môže byť tak tretí týždeň tak uvidíme lebo mi rýchlo vyšiel tehotenský test.
@domka222 Verím že ja tam mám dve 😍 po toľkých mŕtvych 😔by to bolo neskutočné šťastie.
@vevericaxxl áno, tvoje vážne vyzerajú na dve. Veľa šťastia 🙂🍀
@vevericaxxl držím palce ❤️
@mirka17 Tu je lepšia fotka ta prvá bola taka na rýchlo no je to jedna a tá istá.
@vevericaxxl 3. Týždeň? ved to si ešte ani menštruáciu nedostala. Sa divím že je niečo vôbec vidieť. Každopádne držím palčiaky nech je tam aspon 1 zdravé
@mirka17 Povedala mi že mám nízke beta-hCG to znamená že ak sa nezdvihne je to zlé ale ak sa zdvihne tak som ostala tehotná neskôr lebo podľa menštruácie je to 5 týždeň ale podľa beta-hCG menej tak my to vysvetlila.
@vevericaxxl musíš len čakať. držím palce
@mirka17 Ďakujem ♥️
drzim palce, no ani ja tam bohuzial nic zretelne nevidim, ale neboj teraz najblizsie by to uz mohlo byt viditelnejsie 🙏❤
Tak som nevydržala do pondelka a dneska ako samoplatca som si bola dať zobrať krv a vyšetriť voľný Beta-hCG vyšlo že 5 týždeň a 465,80. Naposledy som mala 89,51 to bolo v pondelok. Neviem či to stačí či je tá hodnota v poriadku čakám kedy zavolá doktorka ale ona až po nieakej jednej bude volať dúfam že to je v poriadku lebo som s toho celá nesvoja 😔
@vevericaxxl preco si nesvoja? Kolko by si si predstavovala? Od pondelka by sa stihla hodnota zdvojnasobit tak dvakrat, to vychadza 89,51x2x2= 358,04.
@janica_ Neviem prepáčte strašne sa bojím po tom všetkom čo som prežila 😔. Ďakujem veľmi pekne za radu 😍 takže už viem že je to v poriadku. Lebo predtým keď som bola tehotná som mala v 6 týždni okolo 3000 už tak som si myslela že toto je veľmi málo. Ďakujem ešte raz. ☺️
@vevericaxxl nemusite sa ospravedlnovat, vzdy to je naistejsie az ked drzite svoje milovane babatko v naruci. Kazde tehotenstvo je ine, aj tabulky su len tabulky a zachytavaju standardne tehotenstva. Viem ze to cakanie je narocne, ale bohuzial zostava len cakat a verit ze je vsetko v poriadku a nebat sa dopredu. Drzim silno palce 🌸
@janica_ Ďakujem ♥️
Dobrý deň tak dneska som bola povedala mi že je to strašne maličké že ak príde menštruácia tak to môže zobrať 😔 ja na tom ultrazvuku skoro nič nevidím. Povedala mi že ona tam vidí len vačok. Dneska podľa menštruácie vychádza že by som mala byť v 6.Týždni. V piatok idem znovu. Vôbec neviem čo si mám o tom myslieť. Je to ťažké pre mňa. Ďakujem Vám všetkým za rady a odpovede.
@vevericaxxl Drzim palce
@vevericaxxl vacok je zaklad, uvidi sa v piatok ci bude aj nieco viac. Datum poslednej menstruacie je len orientacny, ovulacia mohla nastat neskor. To cakanie je mucive ale je to dan za to ze to chceme vediet tak skoro. Pokracujem v silnom drzani palcov ❤️
@vevericaxxl myslim,ze by uz vidno malo byt.ja som bola na prvom usg v treťom tyzdni a plod bolo vidieť
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja vidim machule. Ved dr sa asi lepsie vyzna 😉