Ahojte baby chcem sa spýtať čo ste boli na kontrole v 6tt videl tam už dr. niečo ?
Ja som bola v 4tt (uplne z ineho dovodu) nebolo v dutine nic ani vacok len vysoka sliznica a v 6tt uz bola aj akcia srdca 🙂
@dadka1234554321 ano, bola akcia srdca, ale uz by som tak skoro nesla ak nie je problem. Povedal len, spravajte sa ako tehotna 🙂 a isla som tam znovu o dva tyzdne.
@dadka1234554321 áno, bola som 5tt+6, bola už aj akcia srdca
Ja som bola na začiatku 5.týždňa a bola vidno dutinka čím len gyn potvrdila intrauterinne tehotenstvo..a potom som išla na kontrolu cca o mesiac a už bolo vidieť bábo🥰
@dadka1234554321 gestacny vak a ze bilo srdiecko
Dutinku
Ja som bola v 5tt a len vacok videla, tak ma objednala o 2tyzdne a uz bolo vidiet ♥️.
@dadka1234554321 prve tehu zltkovy vak plus bodka,druhe len dutinka-skoncilo MA a tretie tehu uz 5+3 bola akcia srdiecka
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@dadka1234554321 ja som bola asi cca 4-5tt nevedel vtedy presne urcit a videl len vacok ale to nemuselo este nic znamenat tak mi zobral HCG a na druhy den potvrdil tehotenstvo a o 3 tyzdne som sla na kontrolu a uz bola aj aktivita srdiecka 🙂