Ahojte verite na domáce babské testy na odhalenie pohlavia😅v lekárni predávajú nejaký do 20eu stojí a že od 10tt už určuje...ma stým.niekto skúsenosti 😅....
vôbec. vyskúšala som všetky, čo poznám, všetky čo som našla na nete a raz mi to vyšlo tak a raz tak. takže na to sa spoliehať nedá.
nie, mas sancu 1:1 ze sa trafis/netrafis... cize ja Ti strelim chlapca tak mam 50% sancu na uspech. Akurat som to nerobila s nejakym kyvadlom, sodou v moci a inymi omackami... a aj tie testy z lekarni, niektore baby pisali, ze si ho robili, ked uz vedeli co to je a vysiel opacne... inym to ukazalo dobre, ale ked je pol na pol, tak asi polovici musi ukazat dobre
Podľa mňa to je hlúposť nejaké testy tak skoro :D ja som ešte pohlavie nevedela ale podľa bruska mi starká a jedna pani kde sme chodievali na kávu tipovali dievčatko:D a mali pravdu :D
Keby to fungovalo, tak by logicky všetci vedeli pohlavie vopred, čo sa teda nedeje...
@nmoso26 uplne logicky, pohlavie sa da zistit mimo sona len z krvi. na zaklade chromozomov. ako test z lekarne ti z mocu dokaze urcit pohlavie? nijako. pre mna je nepochopitelne, ako dospele zeny vobec sa nad takym niecim dokazu aj zamysliet. ak to niekomu vyslo, tak rovnako ako tebe zo sody bikarbony to bolo o nahode
@matkahelka ano lekárske vyšetrenie je lekárske vyšetrenie....ale tak pre srandu....niektoré babské,,recepty,,vedia aj pobaviť
Ahojte baby som mladá pomerne , meska mi to uz dnes 5 dní, pocas ovulky sme to s priatelom skusili, cyklus mam pravidelny niesom chora ani ziadne ine gynekologicke tazkosti nemam(gynekolog 2 mesiace dozadu navsteva)…prsia sa mi naliali , brusko som mala zvacsene iba trosku a bolesti ani menzes nikde…otazka kupit tehu test? Tesit sa? Priznaky fuu unava asi vacsia posledny tyzden aj nieco….slaba chut na jedlo..vdaka za odpovede baby
@ancusiik ja by som už bola pri 2 dní meškania otestovana :D sup sup kúpiť test 🙂 snáď to dopadne podľa predstáv🙂
@gabriela2952 vďaka gabi, tak s priatelom skusame asi pol rok aj viac a nic nic, som sa zacal bat ze som neplodna, alebo co cize asi kupim test…
@ancusiik rozumiem ti, tiež sme sa dlho dlho snažili až sme sa na to nakoniec úplne vykašlali, bola som až posadnutá tým tehotenstvom, testy boli vždy pripravené 🙂 ale inak s tou neplodnostou som si to myslela aj ja , veľa x som si poplakala, že sa mamou asi ani nikdy nestanem. Asi je na tom niečo pravdy, že keď niečo veľmi veľmi chceš tak si to dava načas🙂
Aj keby test nevyšiel pozitívne, tak nevadí, skúsite to opäť 🙂
@gabriela2952 jasné vďaka, tak ja viem že stres a ine veci to dost ovplyvnuju, a presne aj ja som bola asi 4 mesiace dozadu stale sklamana ze nic ze nebudem mamou a potom som si povedala kaslat na vsetko nejak som neriesila netlacila na pilu uvidim co teraz…
mne 3 krat vyslo zo sodou bikarbonou, sumelo bol chlapec, nesumelo bolo dievcatko. Robi sa v 13 tt...
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
pohlavie v 10tt sa da na 100% urcit iba z krvi. ak Ti staci pravdepodobnost 50%, tak smelo do toho.
a btw, v 10tt Ti nepovedia vysledok ani pri odbere z krvi, az v 12tt, aby si nahodou nesla na potrat kvoli tomu, ze cakas ine pohlavie nez vytuzene.