Ahojte baby 🙂 Som v 9.týždni je to moje prvé tehu tak niesom si s veľa vecami istá. Nejako nepociťujem, aby sa mi nejako extra zväčšili prsia počas tých pár týždňov. Ako ste na tom boli, alebo ste vy? Pocítili ste to nejako? A ustúpili mi aj bolesti v nich je to normálne, že tak skoro, lebo som čítala že bolesť, alebo teda citlivosť sa stráca niekedy okolo 12tt. Ďakujem za každu odpoveď 😵
Tak to si ma upokojila :D lebo som čítala, že niektorým babám sa zväčšili už v 1.trimestri o 1 a 2 čísla :D a mne nič 😀 Prajem aj tebe pokojné tehu 😉
keď som čakala chalanov tak sa mi nejako extremne nezväčšili, ale keď som bola tehotna s babou, hneď od začiatku asi o 2 čísla
ahoj ja som teraz v 13tt tehu a prsia sa mi zväčili trochu viac...aj ked som ešte nevedela že som tehotná dosť ma boleli...a le či je na to niaky presný návod alebo ako by som to mala povedať že o kolko sa majú zväčšiť v danom tt tehu to asi nie...u každej ženy je to iné....a kamoška dokonca sa dočkala zväčšenia prs až v poslednom mesiaci tehu...takže neviem....
mne sa začali zväčšovať prsia až okolo 14-15tt a aj to iba tak jemne a veľmi pomaličky a postupne, takže nič sa neboj, je to v norme 🙂 zrejme ti nebýva ani zle a nemáš nejaké veľké výkyvy v rámci tehulkovania, je to tak? 🙂
No nie v tomto som jedna z tých šťastných 😀 len sem-tam je mi ťažko ale ináč nie 😀 možno výkyvy ešte len prídu 😀
Ahoj, tak ja osobne nepocitujem ziadne zmeny odkedy som tehotna. Keby ze to nevidim na UZV tak ani neverim. Nic sa nezvacsilo, nezmensilo, ani zle mi nie je. Nic. Kazda to ma ine. 🙂
ja som v 11tt a stále mám podprsenku 75B :D dúfam že mi ešte podrastú aspon o číslonech aj ja viem čo je to mať väčšie prsia :D a bradavky mám tiež riadne citlivé... neboj si normálna nemáš žiadne anomálie ... žiadny stres a nohy v teple :P
tak ja normálne závidím. lebo ja som bežne veľkoprsá, nosila som 85C. no v priebehu tehu sa mi zväčšili na 85D a neskôr ku koncu tehu a doteraz nosím 85E. :( radšej by som mala nejaké B košíky. :( ale asi môžem len túžiť :(
tak ja povdne som mala 70A ale také som väčšinou nezohnala tak teraz len dorastám :D dúfam že aj mne ostanú väčšie aspon B a C by nebolo odveci 😉
Mne sa zväčšili o číslo asi v 5tt a teraz som v 9tt. Stále zväčšené a stále bolia.
Ja teda tiež nemám nejaké veľká prsia ani pred tehu som teda nemala .. ale badať zmeny ... sú také pevnejšie než pretým a bradavky kus tmavšie .. darmo , každá z nás sme iná , každá máme iné tehotenstvo ..
ja teraz začínam 6 týžden a mám ich vačšie ako pri menzese, kedy sa mi zvačšia a sú také napaté....mna by len zaujímalo či aj také zostanú, to by bolo doma radosti (ved viete chlapi, poviedia, že je to skvelé, ale ked prídu vačšie potešia sa 😀 😀 😀
no ja som tiez cakala ze by s ami mohli o take ciselko zvacsit ale zatial vobec nic... som v 6tt a vobec nic sa nezmenilo okrem toho ze su trosku citlivejsie ako inokedy... ale to len daky tyzden... 🙂
No ja som v 10tt a urcite sa mi zvacsili je to iba o trosku ale ja a manzel to vidime 🙂. Bolest mi tiez ustupuje uz nie su take precitlivene ..je to asi naozaj individualne ..🙂
a som kvoli nim mala problem v noci pri lezani na boku - nezvacsili sa ovela, ale mam pocit, akoby som mala silikony - stale sa vsak zmestim do povodneho cisla podprsenky... urcite boli citlivejsie a obcas som v nich citila slabu bolest, ale teraz v 12tt to uz ustupuje
Ahojte baby, ja som dnes 9+3tt a uz asi tri dni ma nebolia prsia... Zle mi nebyva, pachy mi nevadia, no proste take bezpriznakove tehu... Len tie prsia... No a aj tiez uz prestali... Citala som o tom na internete dost straside veci, tak som sa zlakla ☹ myslite ze je to normalne?
@lienka19881 prosim, ako si dopadla? ...lebo ja som teraz tiez v 9tt a zahadne ma prestali boliet prsia a ani mi nebyva zle. Tak mam tiez obavy... Dakujem za odpoveď.
ja som na konci 5tt a mám veľkost 75G , zatial mi chvalabohu nenarastli ale spevneli a vyzeraju ako silikóny... a bez podprsenky nevydržím ani chvíľu mám pocit že vážia tonu ☹ ja verím, že mi nenarastú...miesta na mlieko majú dosť a vačšie už nechcem 🙂 UŽ teraz ma hrozne bolia a v noci nemôžem ani poriadne spať ☹
ja som mala v 8TT 70E,takze mne sa zvacsili hned o dve cisla...potom sme sice o miminko prisli,ale tie prsa som mala takej velkosti este asi 4 mesiace....Tiez inak vyzerali ako pise Lucinkab ako silikony...muselo to vyzerat zabavne,cele telo utle,len tie prsiska...jak nejaka Plackova 😀 Tak dufam,ze pri dalsom tehu nebudem uz porad Lollo Ferrari 😉
Ahojte som v 9tt a nemam už žiadne tehu priznaky a na vyšetrenie idem až 12tt bojim sa aby to neznamenalo nič zle 😕mala.niektora iste ??
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
@hubka51:
Velkost sa mne osobne nezmenila, ani pocas prveho, ani teraz pocas druheho tehu (zatial).
Zato som mala a mam aj teraz neskutocne citlive bradavky... A to az do porodu, ze uz som si lamala hlavu nad kojenim, kedze boli tak hrozne citlive... Ale to okamzite upustilo a mohla som kojit 🙂
Ono je to strasne individualne, nie len u kazdej zeny, ale u kazdeho tehu...
Vsetko dobre!