Ahojte, prosím Vás je normálne že som v 7tt a vôbec nepocitujem, že by sa mi nejako zväčšili, ani ich nemám citlivé... je to normálne??
@anicka246 To je u každého iné, ja ich mám od začiatku väčšie a citlivejšie, niekedy bolia ako čert, inokedy je to lepšie, tým že rastú ma koža stále svrbí, ale snažím sa olejovať a masírovať. Som v 20tt a postupne som prešla z B na C, uvidíme ako to pôjde ďalej 😉 Mne by aj stačilo, niekedy menšie lepšie ako veľké, potom spľasnú a čo s nimi 😝
@anicka246 Nic si z toho nerob. Ja som ich mala citlive len na zaciatku, ked mi meskala menstruacia a ked mi rastli. Tiez len tak postupne, ako to tu opisuje zuzulica. Presli sme z B na C 🙂 Je to individualne!
@emakiki Ako keby som si citala o sebe :D som sa tiez tesila, ze mi trosku narastu...no fakt len tak trosicku narastli :D kupuem sice o cislo vacsie podprdy, ale neni to tak, ako som to ocakavala :D Myslim, ze pri kojeni to je jedno, ci male ci velke...hlavne je, ze by sme mali mliecko ;)
je to u kazdej inak, mne sa rychlo zvacsili na zaciatku a potom na konci uz len trosicku, kamoske zas na zaciatku nic a posledne dva mesiace dve cisla 🙂 inac z vlastnej skusenosti vam poviem, ze velke prsia su pri kojeni akurat tak na ostaru 😒 k mensim sa lepsie priklada, tak sa nebojte, hlavne nech je mlieko 😉
mne sa zvacsili az druhy den po porode, kazdeho som kojila rok 🙂
@anicka246 - toto je individualne, vela zenam sa zväcsia az po porode, inym dokonca vobec. Mne rastu ako sialene odkedy som tehu, striedam velkosti podprseniek kazde dva mesiace 😠
@anicka246 mne sa napr. len troska zvecsili ani inu porprdu som nepotrebovala takze je to fakt u kazdeho ine ...
som v 36tt a mam ich len plnsie...ale stale nosim moje stare podprdy. takze asi tak
Ja som iba v šiestom a mám ich väčšie o 4 cm v obvode. 🙂
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
ahoj, no ja som uz v 24 tyzdni a prsia sa mi vôbec nezmenili, iba mám tmavšie bradavky... mňa boleli iba ked mi meškala menštruácia a to len pár dní... odvtedy nič... a to sme sa s manželom tešili, že konečne mi trošku narastú, aj keď len na pár mesiacov 😀