Veľkosť plodu v 6. týždni

jana_13
24. feb 2019

Ahoj dievcata. Posla MS som mala byt na kontrole 5+5 tt ale podla OVU 5+2 (cca). Doktorka mi urobila sono videla gest. Vak a nieco malinke v nom. Ja tieto odborne nazvy uplne neovladam. Gestacny vak mal vraj 12,3mm a vnutro 1.29mm (zltkovy vak?) ... viete mi niekto poradit ci su tieto udaje fajn co sa tyka tyzdna? Dakujem 🙂 ...

pininka
24. feb 2019

@jana_13 áno fajn, je super že vôbec v tomto týždni niečo videla. Ja som takto bola a ledva bolo vidno vak. Ak nemáš problémy stačí ísť az tak okolo 8tt.

jana_13
autor
24. feb 2019

@pininka ja prave chodim stale na kontrolu som po MA mam problem s krvou a chce to mat pod kontrolou...idem 11.3 opat tak som kludnejsia teraz 🙂 ... mma aj utrogestan lre istotu ...fraxiparin a anopyrin, uz viac neurobime tak treba len verit 😊

pininka
24. feb 2019

@jana_13 tak tak, držím ti palce. Ja som bola tiež po potrate a chodila som preto skôr. Tiež som si pichala clexane a aj som mala duphaston na udržani. Našťastie som mala potom už tri normálne tehotenstva.

miskamia1
28. feb 2019

Ja som bola na konci 5tt u gynekológa, a našiel mi vak, a vo vaku 2.6mm drobca, a 1.6mm drobca. Dnes mi zacal 6tt .. tiež mi to dost skoro videl 🙂

barmankaa
Odpoveď bola odstránená
Zobraz

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre