baby viete mi povedat aku malo vase babo velkost pri 12+5 dni? Chcela by som si to porovnat s mojim.
@nikasmile nie? lebo som videla nejaku tabulku, ze ako by to malo byt podla toho a moj mal teda menej ako podla tej tabulky..
Cca 57,96 mm CRL ale zalezi aj od pohlavia a tabulky by som urcite nesledovala je to blbost, kazde dieta rastie svojim tempom pokial sa vyvija a doktor povie ze je to ok netreba sa obavat , kolko ma tvoje babo?
7.05 cm 12+6
Jezis, tie merania su take nepresne! To absolutne neries!
@minesasubu no mal v tom nieco cez 12tt 61mm a doktorka nic na to nehovorila, ze vsetko ok.. len tie tabulky nejak inak ukazuju…
Moj prvy syn mal 12+3tt 69,36mm a druhy syn 12+4tt 65,66mm. Ale ked mas trosicku menej, tak to pravdepodobne znamena, ze k tehu prislo neskôr. Vobec sa s tym netrap. Babo ma o par dni menej... To vobec nevadi. Tehu sa rata od poslednej ms, ale ovulka nemusu byt presne v strede a 28 dnovy cyklus. Ak to lekar nekomentoval, tak je urcite vsetko v poriadku. Inak tieto skore merania su najpresnejsie. A uprimne, nepride mi to az taky rozdiel...
Tes sa z babatka❤️
@ailiba dakujem za reakciu, je to moje prve tehotenstvo, tak sa este nevyznam, ze co a ako, ale ukludnila si ma 🙂 som zvedava ako bude velky na dalsej kontrole, lebo brucho celkom dost uz rastie.
Určite by ti lekár niečo k tomu povedal. Fakt tieto veci nerieš. Tak isto aj po pôrode sú vývinové tabulky dieťatka ale nemusí sa podľa nej tvoje bábo vyvíjať. Dôležité je aby ste boli obaja zdraví. Ale schválne som si pozrela sono a presne 12tt ma 51.05. narodil sa 4 dni po termíne 49cm a 3660g.
Rado sa stalo❤️... Ono tie rozdiely su fakt malicke. Obcas bol moj syn vacsi, potom v norme, staci par milimetrov rozdiel. Chapem, ze sa strachujes a vsetko pozeras a porovnavas, ale ver, ze keby bol nejaky problem, tak to lekár riesi. Velkost bruska nezavisi od velkosti babatka😇😉. Prajem krasne tehulkovanie💗
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
V takomto týždni sa to neporovnáva. 🙂