Ahojte baby,je normalne aby som mala brucho v 7+2tt ako v 4-5 mesiaci????Pribrala som uz cca 3kg,ale to asi preto lebo som prestala fajcit a viac jem....normalne je uz na mne vidiet ze som tehotna,a predtym som mala 56kg,cize brucho som vobec nemala velke....Mali ste zo aj vy?
ja som 11tt a zacina sa to ukludnovat 🙂 doteraz v kuse zduta ako koza, kazdy druhy vecer akoby som cakala dva slony, v kuse mi bolo zle, zle mi travilo a nafukovalo ma, poslednych par dni mi je lepsie a aj to brucho splaslo, trosilinku sa rysuje ale to vidim len ja
Ja som tiez v 10 tt a prve tyzdne som prdela ako o dusu a krce k tomu fuuuh 😁😁😁 a tiez prestala fajcit a do 6 tt pribrala 3kg
Ahojte baby. Je tu este niekto aktivny? Ja som momentalne v 11tt a uz mam na sebe 4-5kg, a brusko ako v 5.mesiace. Mozno to bude aj zlym travenim, alebo aj tym, ze som prestala fajcit, ked som otehotnela. Ale ak to pojde takto dalej, tak priberiem asi aj 30kg😅 ukludnite ma, ze to tak nebude😄🙏
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Mala , ale bolo to zo zlého trávenia , aj mi bývalo zle, bolesti brucha....potom sa to ukludnilo a brucho mi splaslo......tehotenské narástlo až v 3.trimestri