V noci sa budím spotená a nemôžem spať

15. nov 2022

Som na zaciatku tehu 4tt - vždy sa v noci zobudím okolo 3:00 a som cela spotená, uplne mokrá. Co to moze byť, prečo?

marianarem
15. nov 2022

Hormony, ja som mavala v tehotenstve tiez nocne potenie. Ale netrvalo to cele tehotenstvo.

marticka85po
15. nov 2022

Aj ja som to mala cele tehotenstvo. Je to tehotenskymi hormonami.

matka1209
15. nov 2022

Ja som v 6tt a tiež to tak mám v noci sa zobudim celá spotená 😉

3petka
15. nov 2022

Ja som17tt a hocikedy sa zobudím spotená, aj keď som odkopaná. Proste Hormóny.

jana_435
15. nov 2022

😀 ty to mas ako cez kopirak. Budila som sa presne okolo 3 v noci kazdu jednu noc. A bolo mi strasne teplo, potom ked som sa odkryla, tak zima, zas teplo 🙈 telo si casom zvykne a bude to lepsie, neboj ❤️

autor
15. nov 2022

@jana_435 ja sa bojim aby to nebolo mimomaternicove, lebo inak nemám žiadne príznaky. Není mi zle, nebolia ma prsia , cez deň som není unavena .aj ty si to tak mala ?

marticka85po
15. nov 2022

@jana_435 mne toto potenie nezmizlo ani telo si nezvyklo.po porode to bolo este horsie ked som zacala kojit som sa cez den musela 5x prezliekat a 2x sprchovat a v noci tiez 4-5krat. Stale kojim 10mesacnu a toto potenie mi preslo 8mesiacov po porode

jana_435
15. nov 2022

😀 ja to tak este mam 🙈😅 absolutne nic mi nie je, tiez som sa bala mimomaternicoveho, lebo som aj krvacala a spinila. Potom som sa bala, ze tam nebude plodik, lebo pri hcg 25000 videla dr na sone len gestacny vak. Musela som sa ukludnit a hovorit si, ze bude ako bude, je to na prirode. A o tyzden na to sa objavil mini plodik so srdieckom ❤️ jasne, ze mam an teraz obavy, ci je vsetko v poriadku, lebo nemam ziadne priznaky, no hovorim si, ze stresom tomu malinkemu nepomozem. Kedy mas ist k dr?

jana_435
15. nov 2022

@marticka85po joj, to ma mrzi. U nas to s tym teplom, ale moze byt teraz mozno aj tym, ze spime pri otvorenom okne. Tak uz mi mozno nie je az tak teplo. Ale co by sme pre tie fazulky nevydrzali

marticka85po
15. nov 2022

@jana_435 bolo to hrozne lebo kam som sa pohla,hned mokra hlava,chrbat,medzi prsiami.teraz uz je to lepsie,sa to trosku obratilo,lebo teraz mi je skor zima nez teplo.ale dalo sa to vydrzat no

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.

Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre