Dobrý deň, v ktorom týždni vám už zistili pohlavie babätka? 24.6. -13.tyždeň idem k lekárke ktora mi povedala že už by sa dalo zistiť aké pohlavie no na internete písalo že až 18. tyždeň...
A to sa ešte zisťuje? Myslela som, že už si môže dieťa samo vybrať. 🙈Žartujem. 🤭
V 13tt to už videli s 90% istotou. Mala by si mať už aj výsledky z krvi, či?
Áno v 13.tyzdni keď nám povedali pohlavie,tak sa nemylili.. u starších podľa sona, u najmladšieho z genetiky...
@mamamasama pohlavie sa v ramci testov hradenych z verejneho zdravotnictva neurcuje, to len ak si zaplatis Babygen, Trisomy alebo Nifty
autorka: mne lekar povedal az na velkom morfo sone 20 tt
@petamich Vďaka. To som netušila. Vždy som mala tie iné.
@michaela010101001 v 13tt je este pohlavie, nie uplne viditeľné, je to odhad 50na50 až v 18tt
@michaela010101001 V 13.tt mi povedali na 100%,bolo to jasne viditeľné.
@michaela010101001 ak je to chlapec, a je dobre otočený, tak je možné to povedať, no nie na 100 %. Mne v 12 týždni tak povedala doktorka, ze vyzerá to na chlapceka, ze tam "už dačo rastie medzi nozkami" 😉. A potvrdila to v 16 tt,to už bolo zreteľne vidno.
Pri dcere asi v 20 týždni mi povedala, aj to tak na 80%. Až na veľkom usg mi potvrdili, že to bude dievčatko.
Až na morfologickom sone cca v 22-23tt
Pri synovi som sa dozvedela až ku koncu tehu (zle otočený), pri dcére a teraz mi v 12tt povedala dr na 60%. Pri dcere vyšlo, uvidíme či aj teraz 🙂
U nas to bolo az v 22tt jednoznacne
@michaela010101001 v 13.tt dievcatko 🙂
@michaela010101001 na druhom ,,veľkom,, sone.. okolo 20tt
v 20tt
V 13tt
@michaela010101001 na prvotrimestralnom sone 12tt, dvakrát a úplne presne.
14
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ja som to zistila az 30+1 😅 nechcelo sa ukazat skor 😅