Ahojte chcem sa spýtať v ktorom týždni by už malo byť na UZV vidieť ozvy srdiečka? Dík, viem že podobná téma tu už je, čakanie na srdiečko.........ale nikde ani v knihách ani na internete sa neudáva týždeň kedy ho už vidieť............tak vás prosím, tie čo ste tehule, maminy...........napíšte vlastnú skúsenosť, dík
mirip ja som srdiečko videla prvý krát 7+2tt
problém mám ale ten že ked som bola prvýkrát u dokyho v 9tt baby bolo v 7tt a tak som mala ísť o týždeň aj som bola to bol vraj tak 8tt podla UZV a srdiečko stále nikde........aj ked baby podrástlo.....mám ísť zase v utorok
to vážne ani jedna z vás nemala srdiečko neskor ako v 8tt?????????? 😔
ja som bola na utz v 9tt a už bolo srdiečko 🙂
ahoj mirip..no ja som bola asi v 8tt+3 nevieim presne..uz to bolo davno ale ty sa nestrachuj ak podrastlo tak to je dobreee 😉
ja viem veji.ale my ešte aj meškáme dva týždne, som zo všetkého mimo......sme sa tešili že po troch rokoch konečne a o tom že budú problémy sa mi ani nesnívalo 😢
http://tehotenstvo.academy.sk/index.php?click=13
u mna to bolo 6tt+5, a male malo 9mm. 😉
dík skizuzka, tú stránku som už čítala, ale mna sa to žial netýka, ked baby s rastom mešká...... 😔 a stále nebolo srdiečko, v utorok by som mala byť podla UZV zaž.9t teda myslím 😔
mirip -- hlavne je že mimi pri kontrole narastlo
že nekrvacaš ...
takže držim palce na utorok. ..už sa ti to bliži .... určite narastiete .... a srdiečko bude tukať....
Ahoj, ja som bola 6tt+6, viditeľné na sone.
dievčatá dajte info........ ☹
😔
mirip,nebuď smutná...ja tak isto čakám na srdiečko...zajtra mám sono a podľa MS by som mala byť zajtra 8tt+3,naposledy som bola pred 2 týždňami,videl gestačný vačok a cca3mm mrňúsa(vtedy som bola podľa MS 6tt+3,no podľa ultrazvuku 5tt+4...toho som sa nezľakla,ovu bola neskôr vzhľadom na moje PCO),tieč som napätá,či na sone bude vidieť bijúce srdiečko...
budem Ti silno držať palce,nech všetko dobre dopadne 😵
giuli, mirip, držkajte sa - mooooooooc držím palce 🙂
mirip 🙂 ja som bola na UTZ presne pred tyzdnom a srdiecko bolo vidiet ako bije a to som bola 7 tt+4
mirip ako? ja som bola v 6tt+6 dní, ešte nič a potom v 9tt zas nič, tak skonštatovali missed ab 😔
dúfam, že to nie je tvoj prípad
tak mám dobré správy...na sone bilo srdiečko,tak nám doktor vypísal teh.knižku..podľa sona som 7tt+3,všetko bolo OK...ty ako mirip?
giuli - gratulujeeem..
mirip - ako ?
my ideme až v piatok ... už som desne netrpezlivááááá
ďakujem miroslava...aj Tebe držím palčeky ,nech ste OK...bolo to veľmi pekné počuť ako silno tosrdiečko z toho drobca bije...a tak veľmi túži žiť 😵
ahoj mirka33 bola som dnes, máme srdiečkooooooooooooooooooooooooooo 😵 tak sa teším 😵 dúfam že aj ty budeš mať 😉
mirip,teším sa s Tebou 😵
to máš dobré že máš tehu knižku ja až budúci týždeň 😒 ešte mám ísť raz na kontrolné sono a tento týždeň ešte na odbery až potom knižka...
dal mi ju hneď ako počul srdiečko...povedal,že frekvencia je vyššia než 100,tak,že je to v poriadku...
no mne sa baby schovávalo...nevedel ho odmerať,tak až budúci týždeň ale ozvy boli a povedal že je to ok, len dúfam že sa tam bud. týždeń nebude tak dlho šťúrať ako dnes až ma s toho pobolieva doteraz brucho, možno ten moj až na kontrolnom dáva knižku, je velký pedant a svoje pacientky si stráži, a ja som to pocítila na vlastnej koži 😵 a som rada že som u neho, leno byť u druhej doktorky /ra tak nikdy neotehotniem
ja som bola v ôsmom týždni a už sme videli ako ševelí srdiečko... 🙂
ahoooj mirip -- velke potešenie u mna a gratulacia k Vašmu srdiečku ...
ahoj miruš, konečne si tu, dúfam že aj ty ho mať budeš, verím tomu 😉
ahoj, mirip, neviem, či som to dobre z tvojho albumu pochopila, ale si po missed? 😢
ahojte kocky, mozem sa k vam pridat?
ja som bol avcera na prvej kontrole u dr. spravila mi aj UZV, tehotenstvo mam potvrdene, ale srdiecko nebolo vidiet, tak idem v utorok.
Podla mojho vypoctu som vcera bola 6tt+1d, ale dr. sa k tomu nevyjadrila. ☹ tak dufam, ze v utorok sa viacej porozpravame
v utorok by mi mal presne zacat 7.tt
Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu
Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.
Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?
Ahoj mirip,v mojom prípade to bolo 6tt+6 deň. 😉 .